Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Belarus. Trei partide aduc profit 500%

Biletul de fotbal din Belarus. Campionatul rezervelor din fostul stat sovietic a ajuns la etapa cu numărul 10. Vineri, avem parte de trei partide interesante, care ne-ar putea aduce un profit frumos de peste 500%.

Gazdele sunt favorite

Biletul de fotbal din Belarus. De la 14:00, Islosh 2 primeşte vizita lui Energetik BGU 2. Gazdele erau pe 4 la general înaintea aceste etape şi pe 3 în clasamentul de pe teren propriu. După un început ezitant cu două înfrângeri în primele două etape, au legat 6 victorii la rând, iar în runda precedentă au terminat egal, 0-0, cu Dinamo Minsk. Oaspeţii sunt abia pe 10, cu doar 11 puncte. Au trei succese în ultimele 5 etape, şi de fiecare dată au fost cel puţin 3 goluri pe tabelă. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,93.

Dinamo Minsk n-a pierdut niciun meci

Biletul de fotbal din Belarus. Tot de la 14:00, Dinamo Minsk se deplasează la Vitebsk. Oaspeţii sunt liderul la zi, fără înfrângere în acest sezon. Au 7 victorii şi două egaluri, cu golaveraj 23-4. Gazdele sunt pe 9 şi au câştigat grosul punctelor pe teren propriu, 10, din 3 succese şi o remiză, în timp ce din deplasare au strâns doar două remize şi 3 eşecuri. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,46.

Rukh are 4 goluri/meci media „afară”

Biletul de fotbal din Belarus. Slutsk – Rukh Brest este ultimul joc al zilei, de la 16:00. Gazdele au 7 jocuri fără victorie, 5 dintre ele fiind înfrângeri. 8 dintre cele 9 partide din acest sezon au fost de peste 2,5 goluri. Oaspeţii, locul 8 la general, au două victorii în deplasare, doar 3 echipe reuşind mai multe. Cu golaveraj 9-10 în 5 jocuri „afară”, Rukh are o medie de aproape 4 goluri/meci. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,17.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii