Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Cehia (7 iunie 2020). Două pronosticuri curajoase aduc o cotă de 13,86

Biletul de fotbal din Cehia (7 iunie 2020). Sigma Olomouc – Ostrava şi Teplice – Jablonec sunt meciurile orei 18:00 în campionatului Cehiei, etapa 30. Patru echipe, care în ultimele două runde au adunat împreună doar 2 puncte, se înfruntă în două partide în care oaspeţii pornesc din postura de favoriţi.

Egalul, cel mai probabil rezultat

Biletul de fotbal din Cehia (7 iunie 2020). Sigma Olomouc – Ostrava este duelul dintre locurile 11 şi 7. Ambele echipe sunt primele sub linie, gazdele sub cea a grupei de Europa League, iar oaspeţii sub cea a grupei care luptă la campionat. Cele două au reînceput foarte slab. Sigma a remizat cu Slovacko, iar apoi a pierdut cu ultima clasată, Pribram, şi cu Ceske. Ostrava a scor două puncte, dar cu echipe inferioare, din partea de jos a clasamentului, pierzând fără drept de apel cu Plzen (0-2). Ultimele două „directe” s-au terminat egal şi sunt şanse mari ca acesta să fie la fel. „X solist” are cota 3,15.

Oaspeţii sunt favoriţi, dar nu vor pleca fără gol primit

Biletul de fotbal din Cehia (7 iunie 2020). Oaspeţii sunt favoriţi în Teplice – Jablonec. Toate datele indică faptul căJablonec porneşte cu prima şansă: e mai bine clasată în prima ligă – locul 5 faţă de 12 al adversarului –, a câştigat ultimele patru întâlniri directe şi are are atât atacul, cât şi apărarea mai bune decât Teplice. Totuşi, gazdele au reuşit să marcheze de fiecare dată. „2 şi ambele marchează” are cota 4,40.

Biletul de fotbal din Cehia (7 iunie 2020)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii