Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Coreea. 3 partide din K League aduc 333% profit

Biletul de fotbal din Coreea. K League, campionatul naţional din Coreea de Sud, propune, sâmbătă, trei partide din cadrul etapei a treia. Două dintre ele, Gangwon – Seongnam şi Suwon – Incheon, încep la 10:30, ora României, iar Sangju – Gwangju are fluierul de start la 13:00.

75% dintre meciuri au avut cel puţin 2 goluri

Biletul de fotbal din Coreea. Gangwon – Seongnam se joacă de la 10:30. Cele două sunt vecine de clasament, pe locurile 5 şi 4, după primele două etape. Oaspeţii au patru puncte, dar au beneficiat de adversari facili: 2-0 la Gwangju şi 0-0 „acasă” cu Incheon. Gazdele au câştigat pe teren propriu, 3-1, cu Seoul, dar au pierdut 0-2 la Sangju Sangmu. În 2019, cele două s-au întâlnit de 3 ori, Gangwon reuşind două succese cu 2-1, iar Seongnam impunându-se cu 1-0 în ultimul joc. „Peste 1,5 goluri” are cota 1,42.

Suwon a jucat bine contra campioanei şi vicecampioanei

Biletul de fotbal din Coreea. Tot de la 10:30, se dispută Suwon – Incheon. În primele etape Suwon a pierdut la limită două partide extrem de grele cu Jeonbuk (0-1) şi Ulsan (2-3), echipele care au dominat sezonul trecut. Incheon, în acest răstimp, a acumulat două puncte din două remize albe cu Seongnam şi Daegu. În ultimele 5 partide directe de pe terenul lui Suwon, Incheon a câştigat o singură dată, restul fiind victorii ale gazdelor. Toate cele 4 victorii au însemnat cel puţin 3 goluri în poarta oaspeţilor. „PSF 1” are cota 1,57.

Gwangju n-a înscris în prima ligă

Biletul de fotbal din Coreea. Ultimul meci al zilei este cel dintre Sangju Sangmu şi Gwangju, de la 13:00. Oaspeţii sunt nou-promovaţi şi au pierdut ambele etape, fără să reuşească să înscrie. Gazdele au 3 puncte după o victorie contra celor de la Gangwon (2-0 în runda precedentă) şi o înfrângere dureroasă cu 0-4 în faţa lui Ulsan Hyundai. „PSF 1” are cota 1,95.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii