Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. 250% profit din ultimele meciuri ale etapei din Coreea de Sud

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. Cea de-a doua etapă din campionatul sud-coreean se încheie duminică, de la 13:00, cu două partide interesante. Incheon merge în vizită la Seongnam, iar FC Seoul primeşte pe teren propriu formaţia Gwangju.

Locul 3 din sezonul trecut contra unei nou-promovate

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. FC Seoul – Gwangju este meciul care va aduce primul punct pentru una dintre cele două. Ambele au pierdut în etapa inaugurală: Seoul cu 1-3 la Gangwon, iar Gwangju, 0-2 „acasă” cu Seongnam. Gazdele au terminat pe locul al treilea în campionatul trecut şi sunt favorite în faţa unei nou-promovate ca Gwangju. „1 solist” are cota 2,05.

Ultimele 5 „directe” au fost „sub 1,5 goluri”

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. Seongnam şi Incheon se întâlnesc de la aceeaşi ora 14:00. Niciuna dintre cele două formaţii nu a primit gol în prima etapă, Gazdele impunându-se cu 2-0 la Gwangju, iar oaspeţii remizând „acasă” cu Daegu. Ultimele 5 „directe” au avut maxim un gol, fiecare câştigând o dată, iar alte trei meciuri s-au încheiat 0-0. „Total goluri 0-2” are cota 1,72.

Biletul de fotbal din Coreea de Sud

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii