Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. Câştig de 800 de lei din doar 3 meciuri

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. K League a ajuns la etapa a cincea, iar sâmbătă are programate trei partide, printre care şi derby-ul Pohang – Ulsan Hyundai. Trei pronosticuri, sperăm noi inspirate, aduc o cotă totală de 6,65, numai bună de jucat.

Jeonbuk e campioana ultimelor 3 ediţii

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. De la 10:30, FC Seul primeşte vizita celor de la Jeonbuk. Oaspeţii sunt campionii ultimelor trei ediţii (au 5 titluri în ultimii 6 ani) şi au pornit foarte bine şi în acest sezon, cu 3 victorii consecutive, dar au pierdut în precedenta rundă cu 0-1 la Gangwon. Cartonaşul roşu încasat în minutul 16 de unul dintre stoperi a rupt echilibrul şi, deşi au avut mai multe ocazii, campionii au fost înfrânţi. Seul a fost singura echipă care a reuşit să „fure” un titlu, cel din 2016, dar n-au mai câştigat în faţa lui Jeonbuk din 2017. În precedentele 9 directe, a luat bătaie de 7 ori (de 5 ori „acasă”) şi a făcut două remize. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,40.

Două formaţii de „under”, când nu joacă împotriva liderului

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. Busan – Sangju Sangmu începe la 13:00. Gazdele sunt nou-promovate, iar acest lucru se vede. În patru etape a strâns doar două puncte, dar a avut un program extrem de greu, jucând cu 3 dintre primele 4 locuri ale campionatului. Oaspeţii au 7 puncte, singurul meci pierdut fiind cel contra campioanei en-titre, cu 4-0. 75% dintre meciurile disputate de cele două în acest sezon au fost de „under”, singurele excepţii fiind duelurile cu liderul. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,66.

Numai GG-uri pe acest teren, din 2017

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. De la 13:00, Pohang – Ulsan Hyundai este derby-ul rundei. Gazdele sunt pe 4 cu 7 puncte, în timp ce oaspeţii au 8 puncte şi se află pe poziţia secundă. Ambele au reuşit să marcheze în fiecare partidă de până acum şi, foarte probabil, se va întâmpla la fel şi în acest meci. Din 2017, toate „directele” de pe acest teren s-a terminat GG. „Ambele marchează” are cota 1,67.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate