Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. Două pronosticuri de solişti cu goluri aduc o cotă de 4,62.

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. Ziua de duminică începe cu două partide cu favorit cert în Coreea de Sud. Jeonbuk şi Ulsan Hyundai, cele două echipe care şi-au disputat sezonul trecut dominând copios întreg campionatul, primesc vizita unor formaţii net inferioare. Mergem pe solişti, dar pentru a urca puţin cota alegem să dublăm pronosticurile cu un minim de goluri în fiecare partidă.

Jeonbuk, campiona ultimelor 3 ediţii

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. Jeonbuk – Daegu începe la 10:30. Gazdele au câştigat ultimele trei ediţii de K League şi au două victorii din tot atâtea jocuri în startul lui 2020. Daegu e neînvinsă, dar nici nu a câştigat, având două egaluri cu Pohang şi Incheon. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,15.

Ulsan vrea titlul, după ce anul trecut l-a ratat în ultima etapă

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. De la 13:00, se joacă Ulsan Hyundai – Busan. Gazdele au urcat câte o poziţie la fiecare final de an. Au fost pe 4 în 2017, pe 3 în 2018, iar anul trecut au terminat pe 2. Obiectivul pentru 2020 este titlul. Startul de sezon a fost foarte bun, cu două victorii şi golaveraj 7-2. Busan a avut nevoie de baraj pentru a se menţine în K League, la finalul lui 2019. Nici noul an nu a început prea bine, două înfrângeri în primele două etape. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,15.

Biletul de fotbal din Coreea de Sud

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii