Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. K League aduce o cotă de 5,58

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. K League, campionatul din Coreea de Sud, a ajuns deja la etapa cu numărul 6. Cele două formaţii care au dominat tot sezonul trecut, Jeonbuk şi Ulsan, se află şi acum pe primele poziţii şi au meciuri facile. Pe lângă cele două, am mai ales o partidă echilibrată, între Suwon şi Gangwon. Cu o cotă totală de 5,58, aşteptăm un profit frumos.

 

Ulsan, cel mai bun atac şi singura echipă neînvinsă

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. Ulsan Hyundai – Seongnam, sâmbătă, de la 10:30, ar putea fi considerat derby-ul rundei, dacă ne uităm doar la clasament. Gazdele sunt pe 2, singura formaţie fără înfrângere, iar oaspeţii pe 4. Dar Seongnam a avut parte de un program lejer până acum, întâlnind numai echipe de a doua jumătate a clasamentului. Chiar şi aşa, a ratat câteva puncte. A făcut egal cu Incheon – ultima clasată, acum – şi a pierdut, în etapa trecută, la Daegu – formaţie fără victorie în primele 4 runde. Ulsan are cel mai bun atac: 13 goluri în 5 jocuri. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,97.

Liderul, favorit clar în faţa ultimei clasate

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. Jeonbuk – Incheon, sâmbătă, de la 13:00, este duelul dintre prima şi ultima clasată. Jeonbuk este campioana ultimelor trei ediţii de K League, în timp Incheon a terminat mereu la una sau două poziţii deasupra zonei roşii. Partida dintre cele două este cât se poate inegală, gazdele fiind favoritele certe. „1 pauză / 1 final” are cota 1,62.

Meci echilibrat între două vecine de clasament

Biletul de fotbal din Coreea de Sud. Sangju – Pohang, sâmbătă, 13:00, reprezintă cea mai echilibrată partidă a zilei. Vecine de clasament, pe locurile 5 şi 6, cele două au oferit mereu meciuri pe muchie de cuţit. Ultimele 5 „directe” s-au terminat mereu la cel mult un gol diferenţă şi cu reuşite în ambele porţi. Au fost 3 victorii pentru Sangju, un egal şi un succes pentru oaspeţii de azi. „Ambele marchează” are cota 1,75.

Biletul de fotbal din Coreea de Sud

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate