Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Costa Rica. Cotă 4,86 la reluarea campionatului

Biletul de fotbal din Costa Rica. Veşti bune pentru pariori: încă un campionat se reia. Este vorba despre cel din Costa Rica. Etapa a 16-a debutează în noaptea de marţi spre miercuri cu două partide interesante.

GG, în ultimele 5 „directe” pe terenul lui Guadalupe

Biletul de fotbal din Costa Rica. De la 00:00, ora României, FC Guadalupe primeşte vizita celor de la FC Limon. În ultimele două sezoane, cele două au fost vecine de clasament la finalul Aperturi şi Clausurii de 3 ori. Acum, după 15 etape din Clausura, când Guadalupe este pe 6, iar Limon pe 10. Ultimele 5 întâlniri directe de pe terenul pe care se dispută jocul de astăzi s-au terminat cu goluri în ambele porţi. „Ambele marchează” are cota 2,35.

Alajuelense n-a pierdut la Cartagines şi a marcat de fiecare dată

Biletul de fotbal din Costa Rica. De la 05:00, Alajuelense se deplasează la Cartagines. Oaspeţii au pierdut finala din Apertura, fiind învinşi de cei de la Herediano. Acum, după 15 etape, sunt pe 2 în Clausura. Gazdele sunt pe 5, dar nu au câştigat niciunul dintre ultimele 5 meciuri directe cu Alajuelense. Oaspeţii s-au impus în ultimele 3, după două remize. În 4 din aceste jocuri a marcat cel puţin 2 goluri. „Peste 1,5 goluri oaspeţi” are cota 2,07.

Biletul de fotbal din Costa Rica

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii