Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Costa Rica. De 10 ori mai mulţi bani cu meciurile din etapa 17

Biletul de fotbal din Costa Rica. Fotbalul îşi reintră uşor-uşor în drepturi. Mai multe ţări şi-au redeschis campionatele, chiar dacă se joacă fără spectatori, iar Costa Rica nu face excepţie. Este deja a doua etapă de la restartul Primerei Division. Patru partide au loc în această noapte în runda cu numărul 17.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

75% din meciuri au fost „over”

Biletul de fotbal din Costa Rica. ADR Jicaral – Grecia începe la miezul nopţii. Gazdele sunt pe poziţia a patra, ultima care asigură prezenţa în play-off la finalul sezonului regular. Cu moral bun, după trei victorii consecutive, Jicaral ar trebui să continue forma bună, mai ales pe teren propriu. „Acasă” a câştigat de 5 ori şi a pierdut o singură dată în 8 meciuri. Grecia e pe 8, cu 18 puncte. Numai 7 dintre ele au fost câştigate în deplasare. 75% dintre meciurile lui Jiracal „acasă” şi Grecia „afară” au avut cel puţin 3 goluri pe tabelă. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,77.

Moment prielnic pentru Cartagines

Biletul de fotbal din Costa Rica. De la 01:00, Zeledon primeşte vizita celor de la Cartagines. Gazdele sunt a doua cea mai slabă formaţie pe teren propriu, cu o singură victorie în ultimele 5 meciuri. Oaspeţii sunt pe locul al şaselea în campionat şi pornesc favoriţi astăzi. Cartagines nu a mai reuşit să câştige pe terenul celor de la Zeledon din 2016, dar nici nu au mai prins un moment atât de favorabil precum cel de acum. „PSF 2” are cota 1,88.

Alanjuense, imbatabilă pe teren propriu

Biletul de fotbal din Costa Rica. Alanjuense – San Carlos are fluierul de start la 04:00. Gazdele sunt pe 2 în Primera, cu cel mai bun atac. Pe teren propriu nu au cunoscut înfrângerea, având golaveraj 22-6 după 6 victorii şi două egaluri. 75% dintre meciurile de „acasă” au avut cel puţin două goluri. San Carlos a avut rezultate bune pe teren străin la început de sezon, dar e complet ieşită din formă. Are un singur succes şi 5 eşecuri în ultimele 7 deplasări. Toate partidele de „afară” din Clausura au avut cel puţin două goluri. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,58.

Saprissa vrea răzbunare

Biletul de fotbal din Costa Rica. Liderul Saprissa se deplasează la Santos, de la 05:00, ora României. Gazdele sunt abia pe locul al 9-lea şi vin după trei înfrângeri consecutive pe teren propriu. Saprissa n-a mai câştigat pe acest teren de 2 ani şi 4 meciuri. Ultimele două vizite aici s-au încheiat rău, Santos câştigând cu 4-0 şi 5-3. Nevoia de răzbunare e mare în tabăra liderului la zi. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,82.

Biletul de fotbal din Costa Rica

+ posts

Promotii