Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Costa Rica. Triplăm banii cu două meciuri

Biletul de fotbal din Costa Rica. Etapa a 16-a din Clausura Primerei Division a Costa Ricăi se încheie în această noapte, cu patru partide care se anunţă echilibrate. Dintre acestea noi am ales două dueluri care vă pot tripla banii.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Două dintre cele mai mari medii de goluri pe meci din ligă

Biletul de fotbal din Costa Rica. De la 00:00, ora României, UCR întâlneşte Santos DG. Cele două sunt codaşele clasamentului, despărţite de numai 2 puncte. Gazdele, cu 12 puncte, sunt „lanterna roşie” şi au trei înfrângeri la rând. Oaspeţii au 9 partide consecutive fără victorie, interval în care au strâns doar 3 egaluri. Ca medie de reuşite în joc, cele două sunt fruntaşe, pe locurile 2 şi 3, cu 3,5 goluri pe meci gazdele şi 3,3 oaspeţii. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,75.

GG în derby-ul etapei

Biletul de fotbal din Costa Rica. Derby-ul etapei este cel dintre Saprissa şi Herediano, de la 05:00, ora noastră. Saprissa este liderul la zi, cu 33 de puncte din 10 victorii, 3 egaluri şi două înfrângeri. Herediano încheie podiumul cu 26 de puncte. Precedentele 4 partide directe s-au terminat cu goluri în ambele porţi. „Ambele marchează” are cota 1,73.

Biletul de fotbal din Costa Rica

+ posts

Promotii