Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Estonia (3 iunie 2020). Cotă 5 din 3 partide

Biletul de fotbal din Estonia (3 iunie 2020). Meistriliiga, campionatul naţional de fotbal din Estonia, îşi desfăşoară în această seară ultimele 3 partide ale etape cu numărul 5. Avem parte de jocuri interesante în care sunt implicate primele 3 şi ultimele 2 din clasament, plus locul 6.

 

Duel de podium

Biletul de fotbal din Estonia (3 iunie 2020). Kalju – Levadia începe la 19:00 şi este derby-ul rundei, dacă ţinem cont de locurile din clasament. Gazdele sunt pe 3 cu 3 victorii şi o înfrângere în primele 4 etape, în timp ce oaspeţii au câştigat tot până acum şi sunt lideri. La golaveraj sunt egale, 10-2. Se anunţă un duel echilibrat în care Levadia e uşor favorită. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,90.

Înfruntarea codaşelor

Biletul de fotbal din Estonia (3 iunie 2020). Tot de la 19:00, Tulevik şi Narva se înfruntă în duelul codaşelor. Oaspeţii, ultimul loc, un singur punct în patru meciuri, sunt devansaţi de gazde cu doar 2 puncte şi o poziţie în clasament. Fiecare dintre cele două echipe au pierdut câte 3 jocuri până acum, dar au înregistrat medii mari de goluri pe meci. „Total goluri 2-4” are cota 1,45.

Campioana e favorită

Biletul de fotbal din Estonia (3 iunie 2020). Ultimul joc este Paide – Flora, de la 19:30. La prima vedere, este cel mai inegal duel, între locurile 6 şi 2. Oaspeţii sunt campionii en-titre şi pornesc având prima şansă. Până acum nu au pierdut niciun meci, dar au un egal în runda a doua cu Tammeka (0-0). Gazdele au făcut scorul capionatului încă din prima etapă, 8-1 cu Tallinna Kalev, dar au şi două înfrângeri la activ. „PSF 2” are cota 1,81.

Biletul de fotbal din Estonia (3 iunie 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii