Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Turcia (14 iunie 2020). Triplăm banii cu meciurile serii din Turcia

Biletul de fotbal din Turcia (14 iunie 2020). Fotbalul turc a revenit şi el după pandemie, cu etapa 27. Astă seară, de la 21:00, au loc două partide interesante: Gaziantep – Ankaragucu şi Rizespor – Galatasaray.

 

Gaziantep nu are pentru ce să tragă. Oaspeţii caută orice punct

Biletul de fotbal din Turcia (14 iunie 2020). Gaziantep primeşte vizita unei dintre cele mai slabe formaţii din campionat, Ankaragucu. Oaspeţii sunt penultimii cu doar 23 de puncte în 23 de etape. Totuşi, în ultimele 5 etape, au reuşit rezultate strânse, două înfrângeri la limită, două egaluri şi o victorie. Gaziantep e la mijlocul clasamentului, fără aspiraţii de cupe europene şi fără emoţii de retrogradarea. Tocmai de aceea, un rezultat favorabil oaspeţilor nu ar fi o surpriză prea mare, dar au nevoie să înscrie. „Ambele marchează” are cota 1,60

Galata are nevoie de victorie pentru a spera la titlu

Biletul de fotbal din Turcia (14 iunie 2020). Rizespor – Galatasaray este duelul unor formaţii aflate în situaţii diametral opuse. Gazdele sunt antepenultimele, pe loc de retrogradare. Oaspeţii sunt pe 3, la 6 puncte de primele două. Mai mult, Sivasspor, echipa de pe 4, e la doar un punct în spate. Deci, dacă vrea să mai spere la titlu, Galata trebuie să câştige pentru a se apropia la 3 puncte de cele două din faţă. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,92.

Biletul de fotbal din Turcia (14 iunie 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate