Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Ungaria (6 iunie 2020). Aşteptând Liga 1, facem bani la vecini

Biletul de fotbal din Ungaria (6 iunie 2020). Campionatul din Ungaria se apropie de final. Cu trei etape rămase de disputat, partidele sunt mai importante decât oricând, în special în zona retrogradării, unde 4 echipe sunt despărţite de doar 2 puncte. Una dintre ele, Ujpest, joacă astăzi, de la 22:05, contra lui Honved. Celalalt meci de pe bilet este MOL Fehervar – Kisvarda, ambele formaţii fiind liniştite. Gazdele vor termina pe 2, dacă nu apar surprize majore, iar oaspeţii, la 5 puncte de zona roşie, par scăpaţi.

 

Rus, favorit în duelul cu Bumba

Biletul de fotbal din Ungaria (6 iunie 2020). De la 20:00, MOL Fehervar – Kisvarda este duelul românilor. MOL, echipa lui Adrian Rus, este pe locul secund şi n-a pierdut niciunul dintre cele opt meciuri oficiale de pe teren propriu din 2020. Kisvarda a câştigat prima etapă după pandemie, 1-0 cu Ujpest, prin golul lui Claudiu Bumba şi e pe 7. În deplasare, însă, nu se simte tocmai bine, pierzând 8 din cele 13 întâlniri. La Fehervar a fost învinsă în toate cele 3 vizite precedente, care s-au terminat, de fiecare dată cu cel puţin 3 reuşite pe tabelă. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,34.

Egalul, specialitatea casei

Biletul de fotbal din Ungaria (6 iunie 2020). Ujpest – Honved începe la 22:05. Gazdele au jucat deja două partide post-pandemie şi le-au pierdut pe ambele cu 0-1, „acasă” cu liderul Ferencvaros şi „afară” la Kisvarda. Acum, sunt pe 10, la egalitate de puncte cu primul loc retrogradabil. Honved a avut rezultate pozitive după revenire. În campionat, a învins-o pe Debrecen, iar pe 30 mai a câştigat Cupa Ungariei, într-o finală cu Mezokovesd, după ce trecuse în semifinale, la penalty-uri, de MTK Budapesta, după două remize albe. Specialitatea „directelor” este 0-0, 4 din ultimele 6 întâlniri terminându-se cu acest scor. Au mai fost un 2-2 şi un 3-2 pentru Honved. „PSF X” are cota 1,91.

Biletul de fotbal din Ungaria (6 iunie 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii