Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Ungaria (9 iuniei 2020). Triplăm banii în campionatul vecin

Biletul de fotbal din Ungaria (9 iuniei 2020). Campionatul Ungariei s-a reluat, iar partidele se dispută cu un număr limitat de spectatori în tribune. Runda cu numărul 28 debutează astăzi, iar Ujpest – Debrecen, de la 20:00, este meciul cu cea mai mare miză. De la 22:05, se joacă şi Honved – MOL Fehervar.

Meci de şase puncte

Biletul de fotbal din Ungaria (9 iuniei 2020). Ujpest – Debrecen, de la 20:00, se poate numi un joc de şase puncte. În Ungaria, 5 echipe despărţite de cel mult 3 puncte se zbat să evite locul 11, direct retrogradabil. În acest moment, e ocupat de Debrecen, cu 31 de puncte. Ujpest e pe 9 şi are un punct în plus. Istoria e de partea gazdelor, care n-au mai pierdut un joc direct „acasă” din 2013. Oaspeţii au cea mai mare medie de goluri din campionat, dar asta, în special, din cauza unei apărări foarte slabe. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 2,04.

Se anunţă goluri puţine

Biletul de fotbal din Ungaria (9 iuniei 2020). Honved – MOL Fehervar, de la 22:05, este duelul dintre locurile 6 şi 2. În precedentele 5 vizite pe acest teren, MOL s-a impus de fiecare dată, în ultimele 3, la limită. Honved n-a pierdut „acasă” de la revenire, dar a jucat o semifinală de Cupă cu o divizionară secundă (0-0) şi o etapă cu Debrecen (3-1), echipă aflată la retrogradare. În runda precedentă a pierdut la Ujpest (0-1). MOL are trei remize şi o victorie de când s-au reluat competiţiile. În campionat, n-a primit gol în această perioadă. Niciuna dintre ele nu a arătat bine ofensiv. Opţiunea NU la „ambele marchează şi peste 2,5 goluri” aduce cota 1,57.

Biletul de fotbal din Ungaria (9 iuniei 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii