Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de handbal (14.04.2022). Facem bani pe semicercul european

Două meciuri de handbal programate joi seara în Europa pot aduce un câștig deloc de neglijat. Cu ochii pe calificările la Campionatul Mondial, dar și pe un meci de gală între două dintre cele mai titrate echipe naționale masculine de pe Bătrânul Continent, vă propunem biletul de handbal. Vă așteaptă un câștig posibil de aproape 330 de lei.

Portugalia și Olanda, în cursă pentru Campionatul Mondial

Deschidem biletul de handbal cu meciul dintre Portugalia și Olanda, care contează pentru calificările la Campionatul Mondial. La Europeanul din ianuarie, Portugalia a terminat pe locul 4, ultimul, într-o grupă cu Islanda, Ungaria și… actuala adversară, Olanda. Lusitanii au suferit în iarnă trei înfrângeri la rând în competiția continentală. Cu Islanda, câștigătoarea grupei a pierdut la patru goluri, dar cu celelalte două a cedat la limită. Portugalia a continuat cu o dublă contra Elveției, în preliminariile pentru Mondial, de data asta câștigând ambele meciuri fără mari emoții. De partea cealaltă, Olanda este încă în cursa pentru calificare atât la Mondiale, cât și la Europene. Până la grupele din turul 3 prelimimar de Euro, poate să o oprească pe Portugalia din drumul spre Mondial. La ultimul meci direct, în ianuarie, Olanda a câștigat cu 32-31, deși atunci, la fel ca și acum, lusitanii erau favoriți la victorie. Tocmai de aceea, mizăm pe goluri, minim 61, la cotă 1,78.

 

Pariem pe goluri în amicalul de gală Franța – Spania

Celălalt meci de pe biletul de handbal este Franța – Spania. Deși e doar un amical, e unul de gală. Framța și Spania sunt două dintre cele mai titrate naționale masculine în acest secol. Francezii au patru titlrui mondiale din ultimele șapte ediții, în timp ce spaniolii au fost în ultimele patru finale de Euro (din care au câștigat două) și au luat și Mondialul din 2013. E, așadar, o confruntare între titani. Cele două s-au înfruntat și la Jocurile Olimpice de anul trecut, când francezii s-au impus cu 36-31, dar și în finala mică a ultimului Mondial (în ianuarie 2021), când ibericii au avut câștig de cauză (35-29). Valoric sunt apropiate și va conta cine prinde o zi mai bună. Dar amical fiind, ne așteptăm la mai multe goluri decât la un meci oficial. „Peste 59,5 goluri” are cotă 1,85.

Biletul de handbal (14.04.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate