Urmareste-ne

Archive

Biletul de la Jocurile Olimpice. Cota 5.27 în semifinale la fotbal

Biletul de la Jocurile Olimpice. Cota 5.27 din semifinalele la fotbal, unde ne așteptăm să vedem spectacol total pentru locurile din finală. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul de la Jocurile Olimpice. Cota 5.27 din semifinalele la fotbal

  • Prima semifinală e programată marți, de la ora 11:00, și le pune față în față pe naționalele din Mexic și Brazilia. Mexicanii au început turneul cu o victorie clară în fața Franței, 4-1, urmată de o înfrângere cu Japonia, scor 1-2, respectiv o victorie cu Africa de Sud, scor 3-0. În sferturile de finală au trecut de Coreea de Sud, scor 6-3!
  • Cealaltă semifinalistă, Brazilia, este favorită la ridicarea trofeului și a făcut un turneu aproape de perfecțiune: 4-2 cu Germania, 0-0 cu Coasta de Fildeș și 3-1 cu Arabia Saudită în grupe, respectiv 1-0 în sferturile de finală cu Egipt.
  • Acum, ne așteptăm ca Brazilia să se impună fără emoții, cota pentru victorie fiind 2.10.

Biletul de la Jocurile Olimpice. Cota 5.27 din semifinalele la fotbal

  • Ne mutăm la cealaltă semifinală, programată de la ora 14:00. Aici, se vor lupta pentru un loc în ultimul act Japonia și Spania.
  • Japonezii au ajuns aici după ce în grupe au avut 9 puncte: 1-0 cu Africa de Sud, 2-1 cu Mexic și 4-0 cu Franța, iar în sferturile de finală au avut nevoie de penalty-uri pentru a trece de Noua Zeelandă.
  • De partea cealaltă, Spania a ajuns cu ceva noroc aici: 0-0 cu Egipt, 1-0 cu Australia și 1-1 cu Argentina, reușind să obțină o singură victorie în grupe. În sferturi s-a impus cu 5-2 în fața Coastei de Fildeș, după ce în primele 90 de minute scorul a fost egal, 2-2.
  • Ne așteptăm să vedem un meci spectaculos, așa că pariem cu încredere GG3+ la cota 2.51.

+ posts

Bilete câștigătoare