Urmareste-ne

Archive

Biletul de La Liga din 12 mai 2021. Triplăm banii cu două jocuri importante în lupta pentru evitarea retrogradării

Biletul de La Liga din 12 mai 2021. Etapa 36 din campionatul spaniol are programate două meciuri importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Huesca primeşte vizita lui Athletic Bilbao, de la 21:00, iar Getafe merge pe terenul Celtei Vigo, de la aceeaşi oră. Vă propunem un bilet cu o cotă totală 3,00, iar pronosticurile noastre le puteţi citi în cele ce urmează.

Bilbao, doar 3 succese în 17 deplasări de La Liga

Biletul de La Liga din 12 mai 2021. Huesca – Athletic Bilbao e un joc între ocupantele locurilor 18 ş 9. Huesca e pe loc retrogradabil şi mai are la dispoziţie 3 partide pentru a urca măcar o poziţie ca să se salveze. Valladolid e la un punct în faţa ei, iar Huesca trebuie să scoată punct sau puncte cu Bilbao. Bascii nu se simt foarte bine departe de casă, unde au scos doar 3 victorii în 17 deplasări. Mai mult, au foarte mulţi indisponibili pentru acest joc, veşti bune pentru gazde. „1X” are cota 1,43.

Getafe n-a pierdut ultimele 4 vizite la Vigo

Biletul de La Liga din 12 mai 2021. Getafe, locul 16, are o misiune mai grea, jucând în deplasare la Vigo. Celta e pe 8, dar la locuri europene nu mai are speranţe prea mari. Vine după 3 victorii consecutive, dar are nu mai puţin de 9 indisponibili, fie din cauza accidentărilor, fie a suspendărilor. Getafe n-a pierdut niciuna din ultimele 4 partide directe de la Vigo. Au fost 3 remize consecutive, iar în cel mai recent joc a câştigat cu 1-0. Acum are nevoie de puncte pentru a scăpa de emoţiile retrogradării. „Getafe câştigă cel puţin o repriză” are cota 2,10.

Biletul de La Liga din 12 mai 2021

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii