Urmareste-ne

Archive

Biletul de La Liga din 2 ianuarie 2021. Câştig de 250 de lei în prima zi de meciuri din noul an

Biletul de La Liga din 2 ianuarie 2021. Etapa a 16-a din campionatul spaniol s-a încheiat în ultima zi a lui 2020, iar astăzi, pe 2 ianuarie, deja se joacă în runda cu numărul doi. Am selectat două partide programate în această seară, pe un bilet de câştig potenţial 250 de lei.

Duel direct la retrogradare

Biletul de La Liga din 2 ianuarie 2021. Getafe – Valladolid, de la 19:30, poate fi considerat un duel direct pentru evitarea retrogradării. Oaspeţii sunt pe locul 18, cu 15 puncte, gazdele având doar două puncte mai mult, dar şi un meci în minus. Ambele formaţii au rezultate recente slabe, cu o singură victorii în precedentele 5 runde. În confruntările directe, de obicei, se marchează puţin, doar unul din ultimele 7 meciuri a trecut de două goluri, iar pe terenul lui Getafe, Valladolid nu a găsit poarta în 4 din precedentele 5 vizite. „Nu marchează ambele” are cota 1,60.

Real, lider pentru o zi?

Biletul de La Liga din 2 ianuarie 2021. Real Madrid – Celta Vigo, de la 22:00, este şansa galacticilor de a trece pe primul loc al clasamentului, fie şi temporar. Realul are două puncte mai puţin decât Atletico şi poate deveni lider (cu trei jocuri mai mult disputate), măcar până la jocul de mâine al rivalei. Totuşi, Celta e o echipă în formă, 16 din 18 puncte în ultimele 6 etape, care îi poate pune probleme Realului. La vizita precedentă, galicienii au plecat cu un punct după un 2-2, dar acela a fost singurul obţinut pe terenul Realului din 2007 până acum. „1 solist” are cota 1,57.

Biletul de La Liga din 2 ianuarie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii