Urmareste-ne

Archive

Biletul de La Liga din 28 februarie 2021. Două cote peste 2, pentru două goluri în două meciuri

Biletul de La Liga din 28 februarie 2021. Astă seară, campionatul spaniol propune două întâlniri interesante. Granada – Elche se joacă de la ora 19:30, iar Villarreal – Atletico Madrid începe de la 22:00. Ambele partide contează pentru runda cu numărul 25 şi se pot dovedi foarte importante atât în stabilirea clasamentului la vârf, cât şi în zona retrogradării.

Elche, un punct în şase deplasări

Biletul de La Liga din 28 februarie 2021. Luna februarie a fost una a extremelor pentru Granada. Pe de-o parte, n-a câştigat în campionat şi a fost eliminată din Cupa Spaniei, pe de alta, însă, s-a calificat în optimile Europa League, la prima participare, după ce a eliminat-o pe Napoli. Aşadar, moralul ar trebui să fie unul destul de ridicat. Şi cum adversarul este unul slab, Elche e penultima în La Liga, Granada are şanse mari de a se impune. Mai are că a avut prestaţii bune în ciuda rezultatelor: 2-2 în 90 de minute cu Barcelona în Cupă (3-5 final), 2-2 cu Levante, 1-2 cu Atletico Madrid şi 2-3 la Huesca. Elche, în deplasare, n-a mai câştigat de nouă etape, iar în ultimele şanse a luat un singur punct. „Peste 1,5 goluri Granada” are cota 2,30.

GG, în ultimele 5 jocuri acasă/afară

Biletul de La Liga din 28 februarie 2021. Villarreal – Atletico Madrid se anunţă o partidă interesantă. Villarreal e pe 6, 37 de puncte, şi are cele mai multe remize din campionat, 13. Atletico e prima, 55 de puncte şi un meci mai puţin. Dar, în perioada recentă, gazdele au avansat în optimile Europa League după o dublă victorie cu RB Salzburg şi au scos un punct pe terenului lui Bilbao, în timp ce oaspeţii au luat un punct din două meciuri cu Levante şi au pierdut turul optimilor Ligii Campionilor, 0-1 cu Chelsea. Mai mult, Atletico nu câştigă de 5 meciuri pe terenul lui Villarreal (au fost 3 victorii ale gazdelor, urmate de două remize). Interesant este că precedentele 5 jocuri de campionat, acasă pentru Villarreal şi afară pentru Atletico, au fost GG. „Ambele marchează” are cota 2,10.

Biletul de La Liga din 28 februarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare