Urmareste-ne

Archive

Biletul de La Liga din 29 noiembrie 2020. Pariem pe primul şi ultimul loc

Biletul de La Liga din 29 noiembrie 2020. În această seară, campionatul spaniol îşi continuă etapa cu numărul 11. Ultimele două jocuri ale zilei le implică pe liderul Real Sociedad, care primeşte vizita lui Villarreal de la 22:00, şi pe „lanterna roşie” Celta Vigo, gazdă pentru Granada de la 19:30.

 

Celta, serie de opt meciuri fără succes

Biletul de La Liga din 29 noiembrie 2020. Celta Vigo a acumulat doar 7 puncte din primele 10 partide de campionat, iar de opt runde nu a mai bătut deloc. Singura victorie a venit în urmă cu mai bine de două luni, 2-1 cu Valencia, pe 19 septembrie. Al doilea cel mai slab atac, a doua cea mai slabă apărare, cel mai slab golaveraj şi Celta e ultima. Iar în vizită vine Granada, echipa de pe locul 6, care are de două ori mai multe puncte, 14, deşi a jucat un meci mai puţin. La ultimul meci de pe terenul Celtei, Granada a câştigat cu 2-0. N-ar fi exclus să se repete rezultatul, dar pentru siguranţă mergem pe „X2”, la cotă 1,82.

Villarreal, mai slabă în deplasare

Biletul de La Liga din 29 noiembrie 2020. Parcursul senzaţional al lui Real Sociedad i-a permis să ocuparea primei poziţii după primele 10 runde. E drept că Atletico Madrid stă la pândă, cu mai puţine meciuri, dar meritul Sociedadului este cert. O singură înfrângere, un golaveraj incredibil, 21-4, şi şase victorii consecutive sunt rezultate excelente. Dar Villarreal este o trupă aflată, de asemenea, în mare formă. „Submarinul galben” e pe 3, cu 19 puncte, 4 mai puţin decât liderul. Villarreal are, de asemenea, o singură înfrângere, dar şi două egaluri în plus faţă de adversară. În deplasare însă, nu s-a descurcat la fel de bine ca acasă, şi are golaveraj negativ, 3-5 din 4 jocuri. „PSF 1” are cota 1,82.

Biletul de La Liga din 29 noiembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii