Urmareste-ne

Archive

Biletul de La Liga din 3 ianuarie 2020. Triplăm banii cu echipele candidate la retrogradare

Biletul de La Liga din 3 ianuarie 2020. Etapa a 17-a din Spania propune mai multe meciuri interesante în această seară, jocuri în care sunt implicate formaţiile aflate în partea de jos a clasamentul, în lupta pentru evitarea retrogradării. Adversari le vor fi echipe aflate la limita locurilor de cupe europene.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Se anunţă goluri puţine

Biletul de La Liga din 3 ianuarie 2020. Eibar – Granada începe de la 19:30. Gazdele sunt pe locul 16 cu 16 puncte, imediat deasupra celor 3 poziţii care duc în liga secundă. Oaspeţii, locul 7, au 24 de puncte din doar 15 runde, aşa că o victorie i-ar putea apropia de top 4. Totuşi, Eibar nu a pierdut cu Granada până acum, iar la precedentele două meciuri directe de pe acest teren a închis poarta. Patru din ultimele 5 partide de acasă ale lui Eibar în campionat s-au terminat cu zero goluri în contul gazdelor, dar trein dintre ele au fost remize albe. Granada, echipă ce şi-a asigurat prezenţa în primăvara Europa League, vine după patru meciuri în deplasare în care cel puţin una dintre formaţii nu a înscris. Au fost două victorii, o remiză şi înfrângerea 0-2 cu Real înaintea Crăciunului. „Nu marchează ambele” are cota 1,79.

Dacă nu acum…

Biletul de La Liga din 3 ianuarie 2020. Barcelona merge pe terenul ultimei clasate Huesca de la ora 22:00. Este meciul în care ar trebui să revină şi Messi. Practic, catalanii nu au nicio scuză să nu plece cu toate cele trei puncte. Huesca este cea mai slabă formaţie din campionat, doar 12 puncte în primele 16 jocuri. E drept, pe teren propriu, are doar două înfrângeri, dar Barcelona are nevoie de puncte. Catalanii sunt pe 6, la 11 puncte de rivala Real (galacticii au 2 meciuri mai mult), care conduce momentan clasamentul, şi 10 de Atletico (un joc în minus faţă de Messi şi compania). „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,55.

Biletul de La Liga din 3 ianuarie 2020

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii