Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga 1, etapa 14. Câştig de peste 500 de lei din doar 3 meciuri

Biletul de Liga 1, etapa 14. Campionatul din România are parte de o etapă intermediară, care începe marţi, 15 decembrie, şi se încheie vineri, 18 decembrie. Vă propunem un bilet cu trei partide, bilet care ne poate aduce un câştig de peste 500 de lei în cazul în care ne dovedim inspiraţi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Opuse la capitolul formă

Biletul de Liga 1, etapa 14. Viitorul – Botoşani, marţi, 21:00, este primul meci selectat de noi. Cele două sunt despărţite de 3 puncte şi 4 patru locuri în clasament, cu avantaj de partea gazdelor. Viitorul are 4 meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu, dar a încasat cel puţin un gol în fiecare dintre ele. De partea cealaltă, Botoşani joacă destul de bine, însă îi lipsesc rezultatele. N-a mai învins de 5 runde, deşi a înscris de şase ori în acest interval. „Ambele marchează” are cota 1,81.

Duel de retrogradare

Biletul de Liga 1, etapa 14. FC Argeş – FC Hermannstadt, miercuri, 17:00, este un duel între două formaţii din partea de jos a clasamentului, două formaţii care au reuşit rezultate similare în perioada recentă. Ambele au 4 puncte obţinute în precedentele 5 runde, pierzând câte 3 partide, toate la zero. Se anunţă o confruntare echiibrată şi zgârcită în spectacol. Sunt două formaţii care au înscris puţin, piteştenii având al doilea cel mai slab atac din Liga 1. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,65.

CFR Cluj e favorită

Biletul de Liga 1, etapa 14. Dinamo – CFR Cluj, joi, 20:30, este capul de afiş al zilei. Gazdele, locul 9, au 4 meciuri consecutive câştigate, trei în campionat şi unul în Cupă, în timp ce oaspeţii, poziţia a treia, vin după două succese cu 2-0, ultimul dintre ele împotriva liderului FCSB. CFR este echipa mai bună şi mai stabilă. Ambele şi-au schimbat antrenorii de curând, Contra părăsind o corabie dinamovistă ce stă să se scufunde din cauza problemelor financiare, în timp ce Dan Petrescu a fost demis după eliminarea din Cupă. „PSF 2” are cota 1,71.

Biletul de Liga 1, etapa 14

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii