Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga 1, etapa 18. Profit de 500 de lei cu 4 meciuri

Biletul de Liga 1, etapa 18. Chiar dacă la nivelul spectacolului campionatul românesc nu poate rivaliza cu alte compeţii de pe continent, ca Premier League, La Liga sau Bundesliga, ne poate aduce totuşi câştiguri la fel de mari la pariuri. Vă propunem un bilet cu patru partide din runda a 18-a, bilet care ne poate aduce un profit de 500 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

FCSB e lider neînvins pe teren propriu

Biletul de Liga 1, etapa 18. FCSB – Voluntari, vineri, ora 20:00. Bucureştenii sunt pe primul loc în Liga 1 şi cea mai bună formaţie pe teren propriu. Până acum, în 8 partide acasă, FCSB a strâns 22 de puncte, singura formaţie care a plecat cu ceva din fieful roş-albaştrilor fiind Sepsi, după un 1-1. De partea cealaltă, Voluntari este cea mai slabă formaţie în deplasare. Ilfovenii au 5 puncte din 8 meciuri afară, o victorie la Astra şi două remize, una la Arad şi alta la Botoşani. Ultimele 5 vizite la FCSB au fost mereu de cel puţin 5 goluri pe tabelă, iar tradiţia se poate menţine. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,66.

Duel echilibrat între nou promovate

Biletul de Liga 1, etapa 18. UTA Arad – FC Argeş, sâmbătă, ora 16:30. Este duelul nou promovatelor, două echipe care vin după o victorie şi un egal. Aradul stă mult mai bine în clasament, pe locul 9 cu 21 de puncte, faţă de Argeş, penultima cu 15 puncte. Ultimele trei directe s-au terminat la egalitate, iar fiecare dintre cele două are câte 6 remize în primele 17 runde. N-ar fi exclusă încă una. „PSF X” are cota 1,58.

Dinamo a pierdut ultimele 3 meciuri de la Botoşani

Biletul de Liga 1, etapa 18. FC Botoşani – Dinamo, duminică, ora 20:00. Moldovenii sunt pe 8, cu 21 de puncte, cu trei poziţii mai sus şi două puncte în plus faţă de adversară. Dinamo, un club cu o situaţie incertă din cauza spaniolilor care au devenit acţionar majoritar, a reuşit să lege mai multe rezultate bune pe final de 2020, dar în etapa precedentă a pierdut la Chindia 0-1. Problema „câinilor” e că la Botoşani au pierdut de fiecare dată în ultimele 3 vizite. „PSF 1” are cota 1,53.

Clujul ameninţă primul loc

Biletul de Liga 1, etapa 18. Hermannstadt – CFR Cluj, luni, ora 20:30. Într-un duel ardelenesc, sibienii de pe locul 13 înfruntă campioana ultimelor 3 ediţii şi echipa de pe poziţa secundă. Sub comanda lui Edi Iordănescu, echipa din Cluj nu a pierdut niciun meci în campionat şi a reuşit să recupereze deficitul de puncte faţa de lider. Acum se află la un punct de FCSB şi aşteaptă pasul greşit al acesteia. „2 solist” are cota 1,50.

Biletul de Liga 1 – etapa 18

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii