Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga 1, etapa 28. Lupta pentru play-off ne aduce 460 de lei

Biletul de Liga 1, etapa 28. Antepenultima rundă a sezonului regular începe începe pe 16 şi se termină pe 21 martie. Rezultatele sunt mai importante mai oricând, mai ales în zona mediană a clasamentului, acolo unde se dau bătălii crâncene pentru ultimele locuri de play-off. Vă propunem un bilet de 460 de lei câştig potenţial din patru meciuri în care sunt implicate cluburi aflate în lupta pentru top 6.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cine pierde iese din cursă

Biletul de Liga 1, etapa 28. Viitorul – Chindia, miercuri, ora 17:30. Ambele formaţii au şanse la top 6, iar duelul direct va rezolva în mare măsură calculele. Chindia e pe 9, cu 35 de puncte, la două lungimi de locul 6. Viitorul e pe, cu 30 de puncte, dar şi un meci mai puţin. În cazul în care se impune şi în restanţă, şi contra Chindiei, o depăşeşte pe aceasta în clasament. Evident, depinde de celelalte rezultate. Un lucru este cert, înfrângerea oricăreia dintre ele o cam scoate pe echipa care a pierdut din luptă, în timp ce egalul nu prea ajută pe nimeni. Viitorul n-a pierdut de 3 runde, în timp ce Chindia vine după 5 de 1-0, trei înfrângeri şi două victorii. „Oaspeţii nu câştigă nicio repriză” are cota 1,43.

Astra – Botoşani şi Argeş – Academica, două meciuri la indigo

Biletul de Liga 1, etapa 28. Astra Giurgiu – FC Botoşani, joi, ora 17:30. Oaspeţii sunt pe loc de play-off, pe 5, dar trebuie să şi-l apere. Astra e într-o urcare spectaculoasă în clasament, având 13 puncte în ultimele 5 runde, cele mai multe, la egalitate cu CFR. Diferenţa este de doar două puncte între cele două combatante, ceea ce înseamnă că Astra va trece peste Botoşani dacă o bate. Iar dacă giurgiuvenii sunt în superformă, moldovenii au trei eşecuri consecutive, predecedate de un o remiză, deci un punct în 4 jocuri. „1X” are cota 1,47.

Biletul de Liga 1, etapa 28. FC Argeş – Academica, sâmbătă, 19:15. Şi în acest caz, la fel ca la Astra – Botoşani, rezultatul direct este crucial. Academica e pe 6, cu 37 de puncte, Argeşul pe 7, cu 36. Egalul le menţine pe amândouă în luptă, victoria înseamnă top 6, indiferent de celelalte rezultate. Iar favoriţi sunt piteştenii, care au pierdut un singur meci în 2021, pe când Academica a uitat să câştige: un succes în ultimele opt etape, niciunul în ultimele 5. În schimb, ilfovenii au 4 remize în precedentele 5 meciuri, pierzând doar în etapa 27, 0-1 cu Voluntari. „1X” are cota 1,41.

Victoria îi garantează locul în top 6 lui Sepsi

Biletul de Liga 1, etapa 28. Sepsi – Gaz Metan, duminică, ora 16:00, este epilogul rundei. După succesul din runda precedentă pe terenul lui FC Botoşani, Sepsi şi-a asigurat în mare măsură locul în play-off. E pe 4, cu un avans de 7 puncte faţa de locul 7, dar trebuie să fie atentă. Un succes i-ar asigura matematic clasarea în top 6 la finalul sezonului regular. Gazul vine la Sf. Gheorghe în criză de formă şi de rezultate. A ajuns la 5 eşecuri la rând, 6 dacă punem şi eliminarea din Cupă. Suflă vânt rece de retrogradare la Mediaş, dacă nu apar punctele, aşa că Sepsi ar putea avea un meci foarte greu. „PSF 1” are cota 1,55.

Biletul de Liga 1 – etapa 28

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii