Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga 1 – etapa 7 din play-out. Patru meciuri de pot aduce 950 de lei

Biletul de Liga 1 – etapa 7 din play-out. Mai sunt doar 3 runde din play-out, iar lupta pentru salvarea de la retrogradare este mai intensă ca oricând, mai ales cea pentru evitarea celor două locuri de baraj. De asemenea, în partea de sus a clasamentului trei echipe se întrec pentru ultima şansă de a juca în cupele europene. Mizăm pe 4 din cele 5 meciuri ale acestei etape şi sperăm la un câştig de 950 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Dinamo, 3 victorii la rând

Biletul de Liga 1 – etapa 7 din play-out. Dinamo – FC Hermannstadt, sâmbătă, ora 21:15. Dinamo este cea mai în formă echipă în ultimele 3 etape, cu punctaj maxim din victoriile cu Voluntari, Viitorul şi Poli Iaşi. „Câinii” au ieşit din zona roşie, dar nu au scăpat de pericol, având un singur punct peste locurile de baraj. Hermannstadt e penultima şi, spre deosebire de adversara din acest meci, îşi doreşte un loc de baraj, pentru că ar evita retrogradarea directă. Momentan, e la 3 puncte sub Viitorul şi Voluntari, care sunt pe 13 şi 14. Sibienii au înscris în 3 din precedentele patru etape şi au luat 7 puncte în acest interval. „Ambele marchează” are cota 1,93.

Poli Iaşi e ultima şi e aproape de Liga 2

Biletul de Liga 1 – etapa 7 din play-out. UTA Arad – Poli Iaşi, duminică, ora 14:00. UTA e pe 9, în spatele Chindei şi al UTA-ei Arad, adică în afara locurilor ce oferă ultima şansă la Europa în sezonul viitor. De partea cealaltă, Poli Iaşi e chiar ultima, cu 17 puncte şi ar trebui să recupereze 6 pentru a prinde un loc de baraj. Mai sunt doar 3 runde, aşa că se anunţă misiune imposibilă. Moldovenii sunt practic retrogradaţi. Au pierdut 4 din cele 6 meciuri de play-out şi merg la Arad, unde au câştigat în sezonul regular. De altfel, UTA a avut probleme pe teren propriu, unde a obţinut 3 victorii în tot sezonul, în cele 23 de meciuri. Perspectiva europeană, într-un meci contra unei echipe 90% retrogradate, ar putea impulsiona, însă, trupa lui Balint. „1 solist” are cota 1,60.

Viitorul şi FC Argeş îşi joacă şansa pe final de sezon

Biletul de Liga 1 – etapa 7 din play-out. Viitorul – FC Argeş, duminică, ora 16:30. Se întâlnesc două formaţii care, în acest final de sezon, au obiective diferite. Viitorul, altădată obişnuită cu play-off-ul, a ajuns pe locul de baraj pentru menţinerea în Liga 1. E pe 13, cu 23 de puncte, la egalitate cu Voluntari, cu 3 puncte peste retrogradarea directă şi la unul singur de salvarea sigură. FC Argeş e a doua în play-out, pe 8, şi speră la o participare în Europa. Pentru asta trebuie să se menţină pe acest loc sau să urce o poziţie. Ambele îşi joacă şansele, cu presiune mai mare pe constănţeni. „Ambele marchează” are cota 1,93.

Chindia are cea mai bună defensivă şi e prima în play-out

Biletul de Liga 1 – etapa 7 din play-out. FC Voluntari – Chindia, luni, ora 16:45. Voluntari este în situaţia Viitorului, pe loc de baraj de menţinere în Liga 1, cu 13 puncte, şi întâlneşte o echipă care e în fruntea play-out-ului. Chindia n-a pierdut niciuna din cele 6 etape, având 4 victorii, două remize şi cea mai bună defensivă, un singur gol primit. Şi dacă ne uităm la meciurile Voluntariului, vom observa că în ultimele cinci etape, niciodată nu au înscris amândouă echipele. „Nu marchează ambele” are cota 1,59.

Biletul de Liga 1 – etapa 7 din play-out.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii