Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga 1 – etapa 9 din play-off. Pariem pe o cotă de 3,15

Biletul de Liga 1 – etapa 9 din play-off. Penultima etapă din play-off-ul Ligii 1 poate fi decisivă în lupta la titlu. Dacă CFR se impune la Botoşani, ia trofeul. Aşa că meciurile FCSB – Universitatea Craiova şi Academica – Sepsi depind de rezultatul din Moldova.

Derby închis

Biletul de Liga 1 – etapa 9 din play-off. FCSB – Craiova se joacă miercuri, de la 21:30. FCSB poate intra în meci cu şanse la titlu, iar atunci e obligată să câştige, sau în postura viitoarei vicecampioane, şi nu mai are niciun obiectiv. Craiova, în schimb, are un duel de la distanţă cu Sepsi. Principalul obiectiv al oltenilor este finala Cupei cu Astra, dar poate rata Europa complet, dacă pierde locul 3 în campionat şi Cupa. Directele dintre FCSB şi Craiova, de obicei, nu oferă prea multe goluri. Cel puţin aşa a fost în acest sezon, cu câte o victorie cu 2-0 pentru fiecare şi o remiză 0-0. „Nu marchează ambele” are cota 1,65.

Sepsi visează la Europa

Biletul de Liga 1 – etapa 9 din play-off. Academica – Sepsi se dispută joi, de la 20:30. Locul 5 sau locul 6, pe care îl ocupă în acest moment, e cam acelaşi lucru pentru Academica. Mai puţin banii din drepturile de televizare. În schimb, pentru Sepsi, victoria e crucială. Pentru că o menţine peste Craiova, înainte ultimei etape. Iar locul 3, pe care sunt covăsnenii acum, îi duce în Europa. „2 solist” are cota 1,91.

Biletul de Liga 1 – etapa 9 din play-off

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii