Urmareste-ne

Pariuri online

Biletul de Liga 1 – etapa a III-a. Trei partide pentru 600 de lei

Biletul de Liga 1 – etapa a III-a. Campionatul românesc avansează rapid şi am ajuns deja la runda cu numărul 3. Se joacă de vineri până luni, câte două meciuri în fiecare zi. Noi am selectat 3 partide care, cumulat, ne pot aduce aproape 600 de lei.

Două formaţii care nu au primit gol

Biletul de Liga 1 – etapa a III-a. Vineri, de la 21:30, Rapid primeşte vizita Farului. Giuleştenii au început în forţă, cu două victorii la zero, 1-0 contra Chindiei şi 2-0 cu CS Mioveni, şi s-au instalat pe primul loc. Farul n-a luat gol până acum, dar a făcut doar 4 puncte, după 0-0 la UTA şi 2-0 cu Gaz Metan. Rapid – Farul se anunţă interesant, cu două echipe fără gol primit şi fără înfrângere. Tocmai de aceea, ne aşteptăm ca jocul direct să întrerupă seria celor două. „Ambele marchează” are cota 2,07.

CFR Cluj, punctaj maxim

Biletul de Liga 1 – etapa a III-a. Sâmbătă, de la 22:00, CFR Cluj e gazdă în meciul contra Chindiei Târgovişte. Ardelenii sunt campionii ultimelor 4 ediţii, vin după ce şi-au asigurat prezenţa în grupele Conference League, dar cu şanse de a ajunge chiar şi în Champions League, şi au un moral excelent. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Chindia, un singur punct în două etape, după 0-1 cu Rapid şi 1-1 cu Sepsi. CFR Cluj are maximum de puncte, 3-2 cu U Craiova 1984 şi 2-1 cu Academica, iar de la venirea lui Şumudică este o echipă mult mai ofensivă. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,70.

Academica, victorioasă la ultimele două vizite la Dinamo

Biletul de Liga 1 – etapa a III-a. Dinamo – Academica încheie etapa, luni, de la 21:30. „Câinii” au 3 puncte, 3-2 cu Voluntari şi 0-1 cu U Craiova 1984, în timp ce ilfovenii au pierdut în primele două runde, 0-2 cu Sepsi şi 1-2 cu CFR Cluj. E drept, au avut adversari grei, dintre echipele care participă în Europa. Cu Dinamo, ar trebui să fie mai uşor, date fiind problemele din „Groapă”. De altfel, Academica a învins cu 3-1 şi 1-0 la ultimele două vizite aici. Mergem pe un pronostic ceva mai sigur, care ne oferă cotă 1 în caz de remiză. „Academica victorie fără egal” are cota 1,68.

Biletul de Liga 1 - etapa a III-a

Biletul de Liga 1 – etapa a III-a

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare