Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Campionilor (17 august 2021). Play-off-ul ne aduce 450 de lei

Biletul de Liga Campionilor (17 august 2021). Champions League e la un pas de grupe. În această seară, de la ora 22:00, trei meciuri din play-off au programate meciul tur, iar întâlnirile par dezechilibrate, privind cotele.

Meciul serii

Biletul de Liga Campionilor (17 august 2021). Monaco primeşte vizita lui Şahtior în cel mai tare meci al serii. Monegascii nu au impresionat în startul sezonului, un singur punct în două etape de Ligue 1 şi o dublă câştigată cu Sparta Praga în turul precedent, dar cu gol primit acasă. De partea cealaltă, Şahtior a înscris în toate meciurile, dar a luat gol în 4 din 6, obţinând cinci victorii. „Ambele marchează” are cota 1,80.

Sheriff, surpriza din play-off

Biletul de Liga Campionilor (17 august 2021). Sheriff Tiraspol – Dinamo Zagreb e o întâlnire surpriză, pentru că moldovenii au reuşit să elimine Steaua Roşie Belgrad cu 1-1 (d) şi 1-0 (a). Croaţii au trecut de Legia, cu scoruri similare, dar remiză acasă. Dinamo e mare favorită şi, pusă în gardă de eşecul sârbilor, va trata serios partida. „PSF 2” are cota 1,64.

Salzburg, victorii pe linie

Biletul de Liga Campionilor (17 august 2021). Salzburg – Brondby e ultimul joc de pe bilet. Austriecii sunt în superformă, cu victorii pe linie de la startul sezonului. Nu acelaşi lucru se poate spune despre danezi, care nu au cunoscut succesul în cele 5 partide. Valoare superioară, formă net mai bună… Totul merge spre o victorie a gazdelor, care nu vor forţa. „1 şi sub 4,5 goluri” are cota 1,58.

Biletul de Liga Campionilor (17 august 2021)

Biletul de Liga Campionilor (17 august 2021)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate