Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Campionilor (calificări) din 18 august 2020. Cotă 3,23 din două partide dezechilibrate

Sursa foto: www.foxplay.com

Biletul de Liga Campionilor (calificări) din 18 august 2020. Primul tur preliminar al Ligii Campionilor începe astăzi. Avem parte de unele dueluri complet dezechilibrate, în care ne aşteptăm la scoruri-fluviu. Am ales două astfel de meciuri şi vi le prezentăm mai jos.

Legia, 6-1 la primul meci al sezonului

Biletul de Liga Campionilor (calificări) din 18 august 2020. Legia – Linfield începe la 20:00. Polonezii sunt favoriţi clari în această dispută. În primul meci al sezonului şi-au făcut încălzirea în Cupă, 6-1 la Belchatow. Nord-irlandezii au avut parte de două tururi de precalificări, câştigate pe terenurile amatorilor de la Tre Fiori (San Marino) cu 2-0 şi Drita (Kosovo) cu 3-0, dar Legia face parte din altă categorie. Linfield, chiar dacă poate marca, nu a eliminat niciodată un club mai bine cotat. „Peste 3,5 goluri” are cota 1,70.

Ploaie de goluri

Biletul de Liga Campionilor (calificări) din 18 august 2020. De la 22:00, se joacă Steaua Roşie – FC Europa. Diferenţa dintre cele două este astronomică, în favoarea sârbilor, care beneficiază şi de avantajul terenului propriu. Mai mult, echipa din Gibraltar nici măcar nu a mai jucat din martie. Ne aşteptăm să plouă cu goluri în poarta Europei. „Peste 4,5 goluri” are cota 1,90.

Biletul de Liga Campionilor (calificări) din 18 august 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate