Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Campionilor din 20 iulie 2021. Câştig de 320 de lei cu cele mai tari jocuri ale serii

În Liga Campionilor se joacă turul secund preliminar, iar miza este cu atât mai mare cu cât o eventuală calificare aduce cu sine siguranţa grupelor Conference League. CFR Cluj joacă în Gibraltar şi puteţi vedea ponturile noastre aici, dar vă propunem şi un bilet cu două meciuri interesante şi câştig de peste 300 de lei.

Sparta oferă spectacol

Biletul de Liga Campionilor din 20 iulie 2021. Rapid Viena – Sparta Praga, de la 21:30, este un duel echilibrat, după cum o arată şi cotele. Cehii sunt o echipă spectaculoasă care oferă partide cu multe reuşite. Amicalele cu Dinamo Moscova, Wolfsberger şi Arsenal Tula au avut minimum 4 goluri, iar pe finalul sezonului trecut, ultimele 9 meciuri au fost de peste 3 goluri, iar opt dintre ele GG. Rapid Viena a mers bine în perioada de pregătire, mai bine decât a terminat campionatul. Iar în primul meci al sezonului, în Cupă, cu divizionara a treia Wiener Viktoria, a câştigat 6-0. „Ambele marchează” are cota 1,62.

Celtic are nevoie de un rezultat bun în tur

Biletul de Liga Campionilor din 20 iulie 2021. Celtic Glasgow – FC Midtjylland este derby-ul aceatei runde, de la ora 21:45. Celtic a pierdut categoric lupta internă cu Rangers în sezonul precedent, iar fanii nu sunt deloc fericiţi. Un parcurs european bun ar ajuta, iar pentru asta Celtic are nevoie de un rezultat bun cu Midtjylland. Danezii au pierdut primul meci al sezonului, 1-2 cu Odense acasă, şi nici prin amicale nu au excelat: 2-1 cu Malmo, 2-3 cu Lech şi 2-1 cu Sigma Omolouc. Scoţienii au nevoie de un rezultat bun, pentru că în Danemarca va fi mult mai greu. „1 solist” are cota 1,97.

Biletul de Liga Campionilor din 20 iulie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate