Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Campionilor din 21 septembrie 2020. Ultimul pas înaintea grupelor poate fi profitabil

Biletul de Liga Campionilor din 21 septembrie 2020. E ultimul pas înainte de grupe. E faza play-off-ului şi, pentru prima dată în acest sezon, se joacă în dublă manşă. Avem două meciuri pe bilet şi un câştig potenţial e 340 de lei venit din pronosticuri pe goluri sau pe… lipsa lor. Ambele partide se joacă de la 22:00.

 

Grecii au moral excelent

Biletul de Liga Campionilor din 21 septembrie 2020. Duelul Krasnodar – PAOK va oferi o debutantă în grupele Ligii. Ruşii au mai prins un play-off, sezonul trecut, când au fost eliminaţi de grecii de la Olympiakos. Acum întâlnesc alţi greci, pe PAOK, o formaţie care se află la a treia participare în play-off. Pentru Krasnodar, locul 5 acum în Rusia, este primul meci european din acest sezon şi întâlneşte un adversar cu moral excelent. PAOK are deja două jocuri în preliminariile Ligii şi a eliminat formaţii cu nume: 3-1 cu Beşiktaş şi 2-1 cu Benfica, ambele pe teren propriu. „Ambele marchează” are cota 1,85.

COVID-19, aliatul austriecilor

Biletul de Liga Campionilor din 21 septembrie 2020. Maccabi Tel Aviv – RB Salzburg e în pericol din cauza infectaţilor cu noul coronavirus de la gazde. Şapte jucători plus mulţi membri din staff au teste pozitive şi meciul se va desfăşura sub protocol UEFA, adică Maccabi trebuie să prezinte 13 jucători, dintre care unul să fie portar. Astfel, misiunea austriecilor se anunţă extrem de uşoară. Practic, Maccabi e în situaţia FCSB-ului cu Backa Topola, doar că Salzburg nu este la fel de slabă ca sârbii eliminaţi de FCSB. „Gazdele nu marchează” are cota 1,83.

Biletul de Liga Campionilor din 21 septembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare