Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Campionilor din 9 decembrie 2020. Câştig de 275 de lei în lupta pentru optimi

Biletul de Liga Campionilor din 9 decembrie 2020. 12 echipe şi-au asigurat deja locul în optimile Champions League. Au mai rămas doar patru locuri, iar pentru ele se luptă opt echipe. Dacă duelul Real – Monchengladbach vi l-am prezentat într-un alt articol, e cazul să ne ocupăm şi de celelalte meciuri cu miză.

Atalanta, perfectă în deplasare

Biletul de Liga Campionilor din 9 decembrie 2020. Ajax – Atalanta se joacă de la 19:55 în grupa D. Înainte de acest meci, italienii au un punct peste olandezi şi se pot mulţumi cu un egal pentru a ajunge în optimi. În tur, a fost 2-2, dar Atalanta s-a dovedit o echipă de deplasare până acum. Pe teren propriu nu are nicio victorie, în timp ce afară are maximum de puncte. „X2” are cota 1,72.

Inter, totul pe victorie

Biletul de Liga Campionilor din 9 decembrie 2020. Inter – Şahtior, de la 22:00, este un meci de care pe care. Pentru italieni, victoria e singura opţiune. 3 puncte contra ucrainenilor înseamnă calificare în primăvara europeană: în optimile Ligii Campionilor, dacă Real nu remizează cu Gladbach, şi în Europa League, în caz contrar. Pentru Şahtior, un succes e garanţia optimilor. În caz de egal, are nevoie să nu piardă Galdbach, iar în caz de eşec, trebuie să câştige nemţii la Madrid, pentru ca Şahtior să continue în optimi. Cel mai negru scenariu pentru oaspeţi este înfrângerea lor coroborată cu aceea a germanilor la Madrid, caz în care Şahtior e eliminată din Europa. Ucrainenii nu au marcat, în cinci partide, decât în poarta Realului. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,42.

Atletico trebuie să apere egalul

Biletul de Liga Campionilor din 9 decembrie 2020. Salzburg – Atletico Madrid, de la 22:00, încheie biletul nostru. După cinci runde, spaniolii au un punct peste austrieci, iar meciul direct este decisiv. Salzburg este între ciocan şi nicovală. Dacă nu câştigă contra lui Atletico, stă cu ochii pe celălalt meci şi speră ca Lokomotiv Moscova să nu facă surpriza la Bayern, demult calificată, şi astfel să fure locul al treilea. În tur, la Madrid, a fost spectacol cu răsturnări de scor. Elevii lui Simeone au deschis scorul, oaspeţii au întors la 1-2, după care Atletico s-a impus cu 3-2. Experienţa e de partea spaniolilor, care pot gestiona un astfel de meci. Este ceea ce ştie să facă mai bine, să apere un egal util. „X2 pauză / X2 final” are cota 1,53.

Biletul de Liga Campionilor din 9 decembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii