Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Campionilor, etapa 4. Fotbalul spectacol aduce profit important

Biletul de Liga Campionilor, etapa 4. După trei runde jucate deja, clasamentele încep să prindă contur în Champions League. Patru formaţii au maximum de puncte, două au înfrângeri pe linie, iar în două grupe toate echipele se află într-un interval de doar 3 puncte. Şase partide am selectat pe biletul nostru şi ţintim un câştig de aproape 1.500 de lei.

Chelsea n-a primit gol

Biletul de Liga Campionilor, etapa 4. Rennes – Chelsea, marţi, 19:55, Grupa E. După 3 meciuri, favoritele s-a distanţat clar, Chelsea şi Sevilla având câte 7 puncte, iar Rennes şi Krasnodar, câte unul.  Chelsea – Rennes s-a disputat în etapa precedentă, iar londonezii s-au impus clar, 3-0. De altfel, englezii nu au primit gol în cele 3 partide anterioare şi au marcat de 7 ori. Francezii speră la locul 3, care duce în Europa League, dar speranţa vine din meciul cu ruşii de la Krasnodar. „2 solist” are cota 1,63.

La Brugge, Dortmund a marcat de 3 ori în 32 de minute

Biletul de Liga Campionilor, etapa 4. Dortmund – Brugge, marţi, 22:00, Grupa F. Situaţia e destul de strâns la vârful grupei, Dortmund 6 puncte, Lazio 5, Brugge 4, în timp ce codaşa Zenit are unul singur. Nemţii au pierdut în prima rundă, 1-3 pe terenul lui Lazio, după care s-au impus uşor, fără să încaseze vreun gol, 2-0 cu Zenit şi 3-0 la Brugge. De partea cealaltă, belgienii au câştigat în Rusia şi au terminat 1-1 cu italienii pe teren propriu. În turul cu Borussia, Club Brugge a pierdut fără drept de apel, toate cele 3 goluri fiind marcate în primele 32 de minute. Nemţii pot repeta cu uşurinţă rezultatul şi pe teren propriu. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,46.

Dacă nu câştigă, PSG poate rata calificarea în primăvară

Biletul de Liga Campionilor, etapa 4. PSG – RB Leipzig, marţi, 22:00, Grupa H. Este una dintre cele mai echilibrate grupe din Ligă, toate formaţiile având şanse la primul loc. Manchester United şi RB Leipzig au câte două victorii şi o înfrângere, iar PSG şi Başakşehir câte un succes şi două eşecuri. Nicio remiză până acum. Francezii au pierdut meciul direct cu nemţii şi se află pe locul 3. Un nou insucces le-ar complica foarte mult situaţia, riscând să se depărteze la 6 puncte de United şi Leipzig. Elevii lui Tuchel au jucat finala în ediţia precedentă, iar o eventuală neieşire din grupe ar fi umilinţa supremă. PSG are o singură variantă de a continua lupta: toate cele 3 puncte. „1 solist” are cota 1,57.

Şahtior caută golul de onoare contra nemţilor

Biletul de Liga Campionilor, etapa 4. Monchengladbach – Şahtior, miercuri, 19:55, Grupa B. Cealaltă Borussie din competiţie, Gladbach, este la rândul ei lider în grupa sa, asemător Dortmundului. Şahtior o urmează cu 4 puncte, unul mai puţin, după ce în meciul precedent, nemţii s-au impus în Ucraina cu scor de tenis: 6-0. Şahtior nu este însă atât de slabă, dovadă victoria de pe terenul Realului şi remiza cu Inter. Gladbach este favorită, dar oaspeţii au capacitatea de a răsturna calculele hârtiei. De data aceasta, pot înscrie măcar golul de onoare. „Ambele marchează” are cota 1,59.

Codaşele luptă pentru revenirea în top

Biletul de Liga Campionilor, etapa 4. Inter – Real Madrid, miercuri, 22:00, Grupa B. În celălalt joc al grupei, se întâlnesc echipele care porneau favorite la startul competiţiei, dar care se află pe ultimele două locuri în grupă, după disputarea a jumătate din meciuri. Realul a avut parte numai de partide spectaculoase, în care a încasat de fiecare dată cel puţin două goluri. 2-3 cu Şahtior, 2-2 cu Gladbach şi 3-2 cu Inter. De partea cealaltă, italienii sunt pe ultimul loc, având doar două puncte din remizele 0-0 cu ucrainenii şi 2-2 cu nemţii. Victoria este extrem de importantă pentru ambele echipe, dar rămâne de văzut cine şi dacă o va obţine. „Ambele marchează” are cota 1,47.

City, 3 goluri marcate în fiecare meci

Biletul de Liga Campionilor, etapa 4. Olympiakos – Manchester City, miercuri, 22:00, Grupa C. Formaţia condusă de Pep Guardiola are maximum de puncte după 3 runde şi un golaveraj excelent de 9-1. A marcat de fiecare dată câte 3 goluri şi a încasat unul singur de la Porto. Grecii au marcat o singură dată, dar au câştigat cu Marseille şi se află pe locul 3. De primit, au primit 5 goluri, trei de la City şi două de la Porto. Englezii sunt favoriţi, iar un succes ar rezolva problema calificării în primăvară. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,65.

Biletul de Liga Campionilor, etapa 4

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii