Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Campionilor – optimi. Profit curat de 500 de lei

Biletul de Liga Campionilor – optimi. Opt echipe se luptă pentru ultimele 4 locuri în sferturile Champions League. Meciurile sunt programate marţi şi miercuri, de la ora 22:00, câte două dueluri pe zi. Pariem 100 de lei pe toate cele 4 meciuri, pentru un profit curat de 500 de lei.

Real, în pericol, deşi a câştigat în tur

Biletul de Liga Campionilor – optimi. Real Madrid – Atalanta, marţi, 22:00. Spaniolii au reuşit să se impună în tur, cu 1-0. Dar dacă ne ţinem cont de faptul că au evoluat în superioritate numerică din minutul 17, iar golul a venit în 86, putem spune că au de ce să tremure înaintea returului. Mai mult, eliminarea lui Freuler a fost vehement contestată. Trupa lui Zidane nu traversează cea mai bună perioadă, deşi rezultatele sunt pozitive. Echipa nu joacă, iar la Madrid ar putea fi surprinsă de o Atalanta care a sedus prin jocul ei în ultimi doi ani. „Ambele marchează” are cota 1,65.

Formă de moment diametral opusă

Biletul de Liga Campionilor – optimi. Manchester City – Monchengladbach, marţi, 22:00. Englezii au câştigat, de asemenea, în tur, dar cu 2-0, la capătul unui meci pe care l-au controlat. Trupa lui Pep Guardiola e într-o formă de zile mari, având un singur eşec (0-2 în derby-ul Manchesterului cu United) şi 23 de victorii în ultimele 24 de jocuri în toate competiţiile. De partea cealaltă, nemţii nu se regăsesc. Echipa care juca excelent în grupe a dispărut, iar în precedentele 10 partide a câştigat doar una, în Cupă, competiţie pe care a şi părăsit-o între timp. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,52.

Aşteptăm spectacol

Biletul de Liga Campionilor – optimi. Bayern – Lazio, miercuri, 22:00. După 4-1 în tur, bavarezii se pot considera deja calificaţi. E aproape imposibil să piardă pe teren propriu un asemenea avans, mai ales în faţa unui Lazio care valoric este inferior. Italienii vor încerca totuşi, ceea ce înseamnă că vor fi nevoiţi să atace. Se anunţă un meci deschis, cu multe goluri. „Ambele marchează” are cota 1,70.

Atletico poate întoarce soarta calificării

Biletul de Liga Campionilor – optimi. Chelsea – Atletico, miercuri, 22:00. Atletico trebuie să întoarcă o înfrângere cu 0-1 pe terenul londonezilor de la Chelsea. Dacă în tur s-a jucat la Bucureşti, din cauza restricţiilor impuse de autorităţile spaniole englezilor, acum se va juca la Londra, ceea ce înseamnă că trupa lui Tuchel va fi în avantaj. Totuşi, dacă Atletico deschide scorul, lucrurile se vor complica. Iar spaniolii au nevoie să înscrie, ca să spere la calificare. Noi credem, însă, că vor fi mai multe reuşite. „Peste 1,5 goluri” are cota 1,41.

Biletul de Liga Campionilor – optimi

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii