Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Campionilor, semifinale. Triplăm miza în competiţia-regină

Robert Lewandowski

Biletul de Liga Campionilor, semifinale. Mai sunt doar trei partide până la desemnarea câştigătoarei Champions League, sezonul 2019-2020. Dar pentru a putea avea finală, trebuie să trecem de semifinale. Vă oferim un bilet pe această fază a competiţiei care, sperăm noi, va fi câştigător.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

La PSG lipseşte Navas

Biletul de Liga Campionilor, semifinale. RB Leipzig – PSG, marţi, 22:00. Nimeni nu se aştepta la prezenţa nemţilor în semifinale, dar au ajuns până aici cu o singură înfrângere, în grupă, contra Lyonului din cealaltă semifinală. PSG-ul este una dintre echipele mari veşnic aspirante la trofeu, dar care a atins pentru prima dată semifinalele. Au al doilea atac din Ligă şi cea mai bună apărare, dar fără Keylor Navas, accidentat, va fi mai greu. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,93.

Bayern are un parcurs perfect

Biletul de Liga Campionilor, semifinale. Lyon – Bayern, miercuri, 22:00. Se întâlnesc echipa-surpriză şi marea favorită. Dintre cele patru semifinaliste Lyon are cel mai slab parcurs. Este singura calificată de pe poziţia secundă în grupă. Are cele mai multe înfrângeri (3), cele mai puţine victorii (4), cel mai slab atac (14) şi cea mai slabă apărare (11). Şi, cu toate astea le-a eliminat pe Juventus şi Man City. De partea cealaltă, Bayern e maşina perfectă de fotbal: 9 victorii din tot atâtea jocuri, 39 de goluri marcate (cu 17 mai mult decât următoarea) şi 8 primite. A umilit Tottenham, Chelsea şi Barcelona şi vrea al şaselea trofeu. „Bayern marchează în ambele reprize” are cota 1,63.

Biletul de Liga Campionilor, semifinale

Bilete câștigătoare