Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Campionilor – sferturi de finală. Patru meciuri pentru 950 de lei

Biletul de Liga Campionilor – sferturi de finală. Mai sunt doar opt echipe în Champions League, opt care se luptă pentru cele patru locuri din semifinale. Careul de aşi. Totul începe în această săptămână cu primele patru dueluri, manşa tur, urmând ca peste şapte zile să se joace şi celelalte patru sferturi.

Englezii vor să tranşeze calificarea din tur

Biletul de Liga Campionilor – sferturi de finală. Manchester City – Borussia Dortmund, marţi, 22:00. Gazdele domină Premier League, unde au un avans consistent faţă de locul secund. La primul meci după pauza pentru naţionale, City n-a avut nicio problemă să se impună cu 2-0 în faţa lui Leicester, echipă aflată pe podium. De partea cealaltă, Dortmund n-a câştigat nici înainte, 2-2 la Koln, nici după pauza naţionalelor, 1-2 cu Frankfurt acasă. Englezii sunt mari favoriţi şi vor încerca să rezolve „duble” încă din tur, pe Ettihad. „1 pauză / 1 final” are cota 1,80.

Duelul celor 19 trofee de Ligă

Biletul de Liga Campionilor – sferturi de finală. Real Madrid – Liverpool, marţi, 22:00. Împreună, Real şi Liverpool au 19 trofee de Liga Campionilor. Spaniolii n-au mai pierdut un meci de la finalul lui ianuarie, dar jocul parcă nu convinge. Rezultate sunt, Real e pe 3 în La Liga, dar a recuperat teren faţă de liderul Atletico, dar jocul lasă de dorit. 5 din ultimele şase meciuri au fost GG, deşi adversarele nu au fost toate de top. Liverpool, în schimb, dă semne de revenire. După ce a stabilit un nou record negativ de înfrângeri consecutive pe Anfield, elevii lui Klopp au legat 3 succese fără gol primit. Iar evoluţiile din Ligă au fost superioare celor din campionat. În grupe n-au avut mari probleme, iar pe Rb Leipzig au eliminat-o după un dublu 2-0. „Ambele marchează” are cota 1,65.

Reditarea ultimei finale

Biletul de Liga Campionilor – sferturi de finală. Bayern Munchen – PSG, miercuri, 22:00. Este reeditarea ultimei finale de Liga Campionilor. Bayern a cucerit trofeul după 1-0, gol Coman. Nemţii nu-l au însă pe pe cel mai periculos om al lor, Lewandowski, accidentat la naţională. De partea cealaltă, lipseşte Veratti, „motorul” de la mijlocul terenului. Rămân totuşi două formaţii redutabile, capabile să înscrie oricând, dar şi să se anuleze reciproc. Finala din 2020 a demonstrat-o deja. „Sub 3,5 goluri” are cota 1,56.

Porto, redutabilă acasă

Biletul de Liga Campionilor – sferturi de finală. FC Porto – Chelsea, miercuri, 22:00. Portughezii au surprins pe toată lumea atunci când au scos-o pe Juventus în turul precedent. Chelsea a trecut de Atletico Madrid cu dublă victorie. Aşadar, două echipe interesante. Trebuie precizat că Porto nu a luat niciun gol acasă în grupe (0-0 cu Manchester City, 3-0 cu Marseille şi 2-0 cu Olympiakos), iar pe Juventus a bătut-o cu 2-1. Chelsea a câştigat toate deplasările din Ligă, iar cu Tuchel echipa arată mai bine. Englezii au prima şansă la toate casele de pariuri, dar noi credem că nu vor reuşi să se impună. „1X” are cota 2,08.

Biletul de Liga Campionilor – sferturi de finală

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii