Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Campionilor, turul 2 preliminar. Triplăm banii din trei meciuri

Biletul de Liga Campionilor, turul 2 preliminar. 12 partide sunt programate în zilele de marţi şi miercuri în preliminariile Champions League. Dintre acestea noi am selectat 3 pentru care am pronosticat victoria sau calificarea şi am obţinut o cotă totală de 3,11. Peste 200% profit nu e deloc rău.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Steaua Roşie a câştigat toate cele 6 jocuri de la începutul sezonului

Biletul de Liga Campionilor, turul 2 preliminar. KF Tirana – Steaua Roşie se joacă marţi, de la 21:00. Sârbii sunt favoriţi în faţa unor albanezi care au eliminat Dinamo Tbilisi, dar au terminat sezonul cu trei partide fără victorie. Au pierdut inclusiv finala Cupei. Steaua Roşie a început sezonul pe 1 august şi are 6 victorii, 18 goluri marcate şi două încasate. „2 solist” are cota 1,53.

Olandezii au un lot de 5 ori mai valoros

Biletul de Liga Campionilor, turul 2 preliminar. Miercuri, de la 17:30, AZ Alkmaar primeşte vizita Viktoriei Plzen. Olandezii sunt la primul meci al sezonului, dar nici cehii nu stau mult mai bine. Viktoria a jucat unul singur şi s-a impus cu 3-1 în faţa celor de la Opava. Diferenţa de valoare, lotul olandezilor e cotat la 117, 43 milioane de euro, faţă de doar 25 al cehilor, ar trebui să fie suficientă pentru o calificare. „AZ se califică” are cota 1,40.

Celtic e obişnuită cu Europa, Ferencvaros nu

Biletul de Liga Campionilor, turul 2 preliminar. Celtic – Ferencvaros se joacă tot miercuri, dar de la 21:45. Scoţienii sunt favoriţi în faţa unei formaţii care nu a jucat niciodată în grupele Ligii Campionilor. În ultimii 25 de ani, ungurii au prins de doar două ori grupele Cupei UEFA. Celtic, în schimb, ajung des în grupele competiţiilor continentale şi, în ultimele 3 sezoane au prins şi primăvara europeană. „Celtic se califică” are cota 1,45.

Biletul de Liga Campionilor, turul 2 preliminar

Agenții autorizate