Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Naţiunilor (10 octombrie 2020). Profit de 250 de lei din două partide

Biletul de Liga Naţiunilor (10 octombrie 2020). Etapa a treia din Nations League începe astăzi cu meciuri din divizia C. La ora 16:00, Muntenegru primeşte vizita Azerbaidjanului. De la 19:00, avem parte de meciuri în divizia D, unde Liechtenstein şi Gibraltar se luptă pentru primul loc în grupă şi pentru şansa de a promova în C.

Muntenegru, favorita grupei

Biletul de Liga Naţiunilor (10 octombrie 2020). Muntenegru – Azerbaidjan este genul de partidă în care ne aşteptăm la victoria gazdelor. Muntengru are echipa mai bună şi până acum a demonstrat-o. E lider în Grupa 1, cu maximum de puncte şi niciun gol primit. De partea cealaltă, azerii au acumulat 3 puncte, după o înfrângere la debut, pe teren propriu, cu Luxemburg, şi o victorie în Cipru cu 1-0. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 2,03.

Şi-au împărţit victoriile

Biletul de Liga Naţiunilor (10 octombrie 2020). Liechtenstein – Gibraltar se joacă în Grupa 2, divizia D. Ambele au câte o victorie cu San Marino, cealaltă formaţie din grupă. Practic, învingătoarea din acest meci are şanse mari să obţină prima poziţie şi promovarea în divizia C. Cele două s-au duelat şi la ultima ediţie de Liga Naţiunilor. Atunci, fiecare şi-a câştigat partida de pe teren propriu, 2-0 în Liechtenstein şi 2-1 în Gibraltar. „1 solist” are cota 1,70.

Biletul de Liga Naţiunilor (10 octombrie 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii