Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Naţiunilor. Câştig de 750 de lei din 4 partide

Biletul de Liga Naţiunilor. Campionatele interne iau o pauză pentru a permite naţionalelor să evolueze în Liga Naţiunilor. Avem 6 zile de meciuri interţări care ne pot aduce câştiguri importante. V-am pregătit un bilet cu un câştig potenţial de aproape 750 de lei.

Duelul campioanelor mondiale

Biletul de Liga Naţiunilor. Germania – Spania, joi, de la 21:45, este unul dintre cele mai interesante jocuri programate în această perioadă. Două din ultimele trei campioane mondiale se duelează în Grupa 4 a Ligii A. Sunt două forţe ale fotbalului mondial, cu jucători de top şi fără puncte slabe. Totul va depinde de forma de moment, oricare dintre ele fiind capabile să îşi asigure victoria. Ne aşteptăm, în schimb, ca atacurile să îşi facă treaba. „Ambele marchează” are cota 1,67.

Italia a câştigat tur/retur în preliminariile pentru EURO

Biletul de Liga Naţiunilor. Italia – Bosnia şi Herţegovina începe vineri, la 21:45, în Grupa 1 a Ligii A. Italienii sunt favoriţi în faţa unei formaţii pe care au învins-o tur/retur în preliminariile pentru Euro 2020. A fost, pe rând, 2-1 în peninsulă şi 3-0 în Bosnia. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,42.

Hai, România!

Biletul de Liga Naţiunilor. Vineri, de la 21:45, ROMÂNIA – Irlanda de Nord este meciul care ne interesează în calitate de suporteri. Cu toţii ne dorim o victorie a tricolorilor în faţa celui mai accesibil adversar din Grupa 1, dar trebuie să analizăm corect. Irlandezii nu ne-au dat gol în ultimele două directe, dar au un lot sudat, care joacă de mult împreună, şi nu e imposibil să înscrie. Pe de altă parte, valoric, România este superioară, iar Mirel Rădoi a venit cu entuziasm şi energie pozitivă. „1X şi peste 1,5 goluri” are cota 1,97.

Belgia are o generaţie de excepţie

Biletul de Liga Naţiunilor. Danemarca – Belgia, sâmbătă, 21:45, Grupa 2, Liga A, este jocul care închide biletul nostru. Belgia are o generaţie de excepţie, care a prins bronzul la Mondialul din 2018 şi a câştigat toate cele 10 partide din preliminariile pentru Euro. Danemarca este un adversar incomod, care nu a mai pierdut un meci oficial în 90 de minute din octombrie 2016!!!, dar singura echipă de top întâlnită în acest interval a fost Franţa, la Cupa Mondială din Rusia, când s-a terminat egal 0-0. Valoric, belgienii sunt superiori şi de aceea mergem pe mâna lor. „PSF 2” are cota 1,57.

Biletul de Liga Naţiunilor

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare