Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Naţiunilor din 14 noiembrie 2020. Profit de 300 de lei în Grupa 3

Biletul de Liga Naţiunilor din 14 noiembrie 2020. În această seară, începe etapa cu numărul 5 din faza grupelor Ligii Naţiunilor. Avem parte de două meciuri extrem de interesante şi de importante în Grupa 3, Liga A, formată din Franţa, Portugalia, Suedia şi Croaţia. Ambele partide se joacă de la 21:45.

Duel pentru primul loc al grupei

Biletul de Liga Naţiunilor din 14 noiembrie 2020. Portugalia – Franţa este duelul pentru primul loc în grupă şi şansa de a lupta pentru trofeu în faza eliminatorie. Ambele formaţii au câte 10 puncte, din 3 victorii şi o remiză în meciul direct din tur. Atunci a fost 0-0, dar acum, Franţa are nevoie să marcheze pentru a putea spera la primul loc, întrucât la egalitate în directe, Portugalia are golaveraj net superior. Meciul se anunţă echilibrat, iar dacă francezii vor înscrie, e de aşteptat ca lusitanii să facă acelaşi lucru. „Ambele marchează” are cota 1,87.

Meciul supravieţuirii

Biletul de Liga Naţiunilor din 14 noiembrie 2020. Suedia – Croaţia este meciul care, practic, decide cine retrogradează în Liga B. Ex-iugoslavii au avantajul victoriei din tur, cu 2-1. Acelea au fost, de altfel, singurele puncte, întrucât ambele formaţii au pierdut toate celelalte meciuri cu Franţa şi Portugalia. Orice alt rezultat în afară de o victorie la două goluri diferenţă înseamnă, mai mult ca sigur, retrogradarea Suediei. Ultimele două confruntări directe au fost de GG3+, succesele fiind împăţite. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,12.

Biletul de Liga Naţiunilor din 14 noiembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii