Urmareste-ne

Archive

Biletul de Liga Naţiunilor din 18 noiembrie 2020. Profit de 275 de lei în două meciuri

Biletul de Liga Naţiunilor din 18 noiembrie 2020. E etapa a şasea a grupelor, ultimul joc, ultima şansă de a schimba ceva în clasament. Am ales două partide între echipe aflate pe primele două locuri în grupă, în luptă directă pentru promovare. Ambele meciuri încep la 21:45.

Belgia, liderul clasamentului FIFA

Biletul de Liga Naţiunilor din 18 noiembrie 2020. Belgia şi Danemarca se luptă pentru un loc în Final 4. În tur, „diavolii roşii” s-au impus la Copenhaga cu 2-0. Belgia este una dintre cele mai în formă naţionale din lume şi liderul clasamentului FIFA. Danemarca are de recuperat două punct, adică singurul rezultat favorabil e victoria, dar Belgia are 14 succese în ultimele 15 meciuri oficiale. „1 solist” are cota 1,81.

Grecia poate răsturna grupa

Biletul de Liga Naţiunilor din 18 noiembrie 2020. Situaţia în grupa 3, Liga 6 este similară celei din meciul anterior în mare măsură. Slovenia conduce având 13 puncte, iar Grecia e pe locul secund, la două puncte în spate. Ambele sunt neînvinse, iar în tur au remizat 0-0 un meci pe care Grecia l-a controlat autoritar. Atunci n-a reuşit să găsească poarta, acum este ultima şansă de promovare. „1 solist” are cota 2,07.

Biletul de Liga Naţiunilor din 18 noiembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii