Urmareste-ne

Archive

Biletul de Ligue 1, etapa 1. Profit 500% din numai trei meciuri

Biletul de Ligue 1, etapa 1. Campionatul Franţei a fost primul care s-a oprit şi singurul care nu s-a terminat în sezonul precedent, dintre cele cinci mari. Era normal să fie şi primul care îşi reia activitatea. Profităm de prima etapă de Ligue 1 şi vă propunem un bilet, sperăm noi, câştigător de cotă 6.

„Ambele marchează“, pronosticul de jucat

Biletul de Ligue 1, etapa 1. Lille – Rennes, sâmbătă, 22:00. Sunt două dintre echipele care au performat în sezonul precedent şi vor juca în cupele europene. Lille a fost pe 4, iar Rennes pe 3. Cu excepţia ultimul meci direct, câştigat de Lille pe teren propriu cu 1-0, toate celelalte întâlniri, şase la număr, din 2018 încoace au avut goluri de ambele părţi. Seria început cu o victorie 2-1 a lui Rennes în deplasare. A fost, de altfel singurul succes al echipei din deplasare în directe. „Ambele marchează” are cota 1,92.

Biletul de Ligue 1, etapa 1. Monaco – Reims, duminică, 14:00. Gazdele şi-au pierdut strălucirea din urmă cu câţiva ani, când reuşeau să îi fure un titlu PSG-ului. Au vândut mult, iar asta s-a văzut. La momentul îngheţării campionatului, se aflau pe 9 şi vor vedea cupele europene la televizor. Atacul a mers (44 de goluri), dar apărarea a lăsat de dorit (44). Reims a prins locul 6, graţie celei mai bune apărări din Ligue 1, şi va juca în Europa League. Cele două s-au întâlnit de două ori la începutul lui 2020 şi, de fiecare dată, au înscris amândouă formaţiile. „Ambele marchează” are cota 2,00.

Se întrevede un meci echilibrat, dar sărac în goluri

Biletul de Ligue 1, etapa 1. Nimes – Brest, duminică, 16:00. Este o partidă între două formaţii din partea inferioară a sezonului trecut. Nimes a terminat imediat deasupra poziţiilor retrogradabile,  pe locul 18, iar Brest 4 poziţii mai sus. Pandemia nu le-a permis să-şi joace ambele meciuri. În tur, la Nimes, gazdele s-au impus cu 3-0. De altfel, Nimes câştigase şi precedentele două directe, în Ligue 2, în 2018 şi 2017, de fiecare dată la zero. Opţiunea  „NU“ la „ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 1,55.

Biletul de Ligue 1, etapa 1

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii