Urmareste-ne

Archive

Biletul de Ligue 1, etapa 18. Câştig de 500 de lei din fotbalul francez

Biletul de Ligue 1, etapa 18. Campionatul francez îşi va disputa două runde în cursul acestei săptămâni, iar prima dintre ele e programată în această seară. Din cele 10 partide, noi am ales 3 pentru câştig potenţial de 500 de lei. Toate jocurile selectate de noi încep la 22:00.

Lyon, liderul la zi

Biletul de Ligue 1, etapa 18. Lyon – Lens sau meciul dintre ocupantele locurilor 1 şi 7 are o favorită clară în echipa gazdă. Lyon conduce clasamentul, dar se află la egalitate cu Lille şi la un punct de PSG, ceea ce înseamnă că orice pas greşit poate însemna direct locul 3. Până acum, n-a pierdut acasă şi are o înfrângere în tot sezonul, iar Lens nu este o formaţie de speriat pe teren străin. A câştigat doar jumătate din meciuri afară, pierzând 3 din 8. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,65.

Duel echilibrat

Biletul de Ligue 1, etapa 18. Marseille – Montpellier se anunţă o partidă echilibrată. În clasament, gazdele au un avans de un singur punct, dar şi două meciuri mai puţin disputate. Pe teren propriu, Marseille nu a mai pierdut în Ligue 1 de şase etape şi a marcat de fiecare dată, dar exact acelaşi lucru se poate spune şi despre Montpellier în deplasare. Ultimul meci direct a fost 1-1, rezultat cu şanse mari de repetare. „Ambele marchează” are cota 1,87.

Primul meci pentru Pochettino

Biletul de Ligue 1, etapa 18. St. Etienne – PSG este poate cel ai dezechilibrat meci de pe biletul nostru. Gazdele sunt doar pe 14, dar au început să lege rezultatele pozitive. De şase etape nu au mai pierdut, dar în acest interval au bifat nu mai puţin de 5 remize (şi cu formaţii de top precum Lille, dar şi cu ultimele două clasate, Dijon şi Nimes). PSG, în schimb, e a treia, la un punct de Lyon şi de Lille. Cu antrenor nou, argentinianul Mauricio Pochettino, Neymar şi compania vor să revină pe prima poziţie. Până acum, cu Tuchel, aveau cel mai bun atac şi cea mai bună apărare, dar nu şi cea mai bună clasare. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,63.

Biletul de Ligue 1 – etapa 18

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii