Urmareste-ne

Archive

Biletul de Ligue 1, etapa 2. Patru meciuri pentru un profit de peste 500%

Biletul de Ligue 1, etapa 2. Dintre marile campionate, cel al Franţei a fost primul întrerupt, îngheţat de fapt, şi primul care s-a reluat. În acest week-end se desfăşoară runda cu numărul 2 şi am pregătit un bilet cu peste 500% profit.

Rennes a câştigat 5-0 ultimul meci direct

Biletul de Ligue 1, etapa 2. Rennes – Montpellier se joacă sâmbătă, de la ora 18:00. Gazdele au remizat 1-1 pe terenului lui Lille în etapa inaugurală, în timp ce pentru oaspeţi acesta va fi primul meci al sezonului. Ultimul meci oficial al lui Montpellier a fost pe 8 martie, chiar pe terenul lui Rennes, când gazdele s-au impus cu 5-0. „Peste 1,5 goluri” are cota 1,43.

Strasbourg n-a pierdut „acasă“ cu Nice

Biletul de Ligue 1, etapa 2. Tot sâmbătă, dar de la 22:00, are loc partida Strasbourg – Nice. Ultima victorie a oaspeţilor pe acest teren datează din 2008. Ce-i drept, de atunci, s-au mai jucat doar trei partide. Strasbourg a câştigat două dintre ele la zero, iar cea de-a treia s-a terminat 1-1. „1X” are cota 1,35.

Lorient nu se simte bine la St. Etienne

Biletul de Ligue 1, etapa 2. St. Etienne – Lorient începe la ora 16:00, duminică. St. Etienne n-a mai jucat de la finalul lui iulie, de la finala de Cupă pierdută cu PSG. Lorient e nou promovată şi a început cu dreptul sezonul, 3-1 „acasă” cu Strasbourg, dar la St. Etienne nu se simte prea bine. A pierdut la fiecare dintre precedentele patru vizite. „PSF 1” are cota 1,90.

Monaco e favorită

Biletul de Ligue 1, etapa 2. Tot de la 16:00, duminică, se înfruntă şi Metz cu Monaco. Oaspeţii sunt favoriţi fie şi doar prin prisma felului în care au terminat campionatul trecut. Metz a fost pe 15, iar Monaco pe 9. Mai mult, cei din Principat au câştigat patru din ultimele 5 vizite pe acest teren, de fiecare dată la zero. „PSF 2” are cota 1,72.

Biletul de Ligue 1, etapa 2

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate