Urmareste-ne

Ponturi Franta

Biletul de Ligue 1. Faci profit în weekend cu fotbalul francez

Biletul de Ligue 1. Marseille nu mai poate pierde locul 3

Biletul de Ligue 1 este una dintre propunerile Betmag pentru finalul acestei săptămâni. Campionatul Franței se apropie de final și încă mai sunt întrebări care nu și-au aflat răspunsul. Dacă la vârful ierarhiei, pe podium, lucrurile sunt clare, a rămas deschisă lupta pentru ultimele două locuri de cupe europene. La fel, în zona retrogradării încă se mai joacă pentru definitivarea listei de patru echipe care vor lua drumul ligii secunde. Cinci meciuri ale penultimei etape se regăsesc pe biletul de Ligue 1, care are o cotă totală de 6.47. Toate meciurile sunt programate sâmbătă, 27 mai, de la ora 22:00, ora României.

Soliști pe biletul de Ligue 1

Unul dintre meciurile cuprinse pe biletul de Ligue 1 este cel dintre Lille și Nantes. Două echipe cu obiective diferite în acest final încins de sezon. Pe locul 5, cu 63 de puncte, Lille este în luptă directă cu Rennes pentru ultimul loc de cupe europene. Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct în acest moment. De partea cealaltă, Nantes e prima sub linie, locul 17, cu 33 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape. E la doar un punct de locul salvator, pe care se află Auxerre. Ultimele directe au fost strânse, cu o victorie la limită pentru Lille și două remize. Gazdele sunt favorite și mergem pe mâna echipei lui Paulo Fonseca.

Pe biletul de Ligue 1 avem și confruntarea dintre Lyon și Reims. Gazdele sunt pe locul 7, cu 59 de puncte, la patru lungimi de poziția de Conference League. Oaspeții ocupă locul 11, însă țintesc un loc în Top 10. Au doar două puncte mai puțin decât Clermont, ocupanta locului 8. Dar numai o singură victorie în ultimele cinci etape, interval în care au suferit trei înfrângeri. După trei remize și o victorie REims în ultimele patru directe, credem că e cazul unui succes al celor de la Lyon.

Marseille – Brest este un alt duel inclus pe biletul de Ligue 1. Locul 3 versus locul 14. Gazdele au suferit două înfrângeri în ultimele trei etape, dar nu mai pot pierde locul care duce în preliminariile Ligii Campionilor. Sunt șanse infime să ajungă direct în grupe, întrucât sunt la distanță de cinci puncte față de Lens. Brest e pe locul 14, cu 41 de puncte, și fără griji în privința retrogradării. Trei victorii în ultimele patru etape au adus liniștea în tabăra oaspeților. Brest va veni relaxată pe Stade Velodrome, unde victoria gazdelor nu poate fi pusă la îndoială.

  • 1.44 – este cota pentru „Lille câștigă”
  • 1.58 – este cota pentru „Lyon câștigă”
  • 1.36 – este cota pentru „Marseille câștigă”

Mizăm pe goluri în Ligue 1

Rennes – Monaco este un meci cu implicații directe în zona locurilor de cupe europene. Cele două echipe sunt despărțite de trei puncte în clasament. Monegascii ocupă locul 4 (care duce în grupele Europa League), în timp ce Rennes e momentan în afara Europei, pe locul 6, cu 62 de puncte. Cu cele trei victorii din ultimele patru etape Rennes a recuperat mult și are speranțe să prindă in extremis cupele europene. În schimb, Monaco a avut evoluții modeste în ultima perioadă. Trei eșecuri, o remiză albă și o victorie pe terenul „lanternei roșii” este bilanțul recent al echipei lui Philippe Clement. În pericol de a pierde locul 4, Monaco trebuie să forțeze. Ne așteptăm la un meci cu reușite de ambele părți.

Toulouse – Auxerre este ultimul meci inclus pe biletul de Ligue 1. Toulouse are o înfrângere și trei remize consecutive în ultimele patru etape, dar la adăpostul locului 13, cu 44 de puncte, nu-și face griji în privința retrogradării. De partea cealaltă, Auxerre este deasupra liniei, cu un punct peste primul loc retrogradabil. Echipa oaspete e fără victorie în ultimele cinci etape, în care a înregistrat trei eșecuri și două remize. Nu poate urca mai sus de locul 16, dar încearcă să și-l păstreze. Ar avea șanse dacă ar marca.

  • 1.56 – este cota pentru „ambele marchează în Rennes – Monaco”
  • 1.34 – este cota pentru „Auxerre marchează”
Biletul de Ligue 1

Biletul de Ligue 1

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate