Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de NBA (15.01.2022). Două ponturi la pariuri din baschetul american

Baschetul american poate aduce bani frumoși la început de an, practic ținta fiecărui parior. Betmag a selectat două partide din, poate, cel mai puternic campionat al lumii. În continuare, vă prezentăm cum puteți face profit 300 de lei.

New York Knicks, avantaj moral față de Atlanta Hawks

Atlanta Hawks și New York Knicks se înfruntă pe 16 ianuarie, la ora 02:30. Gazdele vin după înfrângeri clare cu Miami și LA Clippers, în total patru consecutive. De partea cealaltă, oaspeții au patru victorii în ultimele cinci meciuri și sunt echipa în formă. În plus, ultimele patru dispute dintre cele două formații au fost câștigate de New York Knicks. “New York Knicks câștigă” are cotă 2.35.

Brooklyn Nets, favorită cu New Orleans

Brooklyn Nets și New Orleans Pelicans dau piept, duminică dimineața, într-o partidă foarte importantă pentru ambele echipe, în economia sezonului. Gazdele au două victorii și trei înfrângeri în ultimele cinci partide, dar pornesc cu prima șansă în meciul cu New Orleans Pelicans. Ultimele cinci meciuri au fost câștigate de Brooklyn Nets. “Brooklyn Nets conduce la pauză și câștigă la final” are cotă 1.70.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare