Urmareste-ne

Archive

Biletul de play-off. Etapa 6 aduce cota 6!

Biletul de play-off, etapa 6. Liga 1 a ajuns la returul play-oof-ului. Mai sunt doar 5 etape şi campionatul se va încheia. Rămâne de văzut dacă se va stabili câştigătoarea în ultima rundă sau mai devreme.

Gazul a pierdut mulţi jucători

Biletul de play-off, etapa 6. Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova, vineri, 20:00, este primul meci. Oltenii joacă foarte bine de la reluarea competiţiilor şi au strâns 3 victorii consecutive, inclusiv împotriva CFR-ului. S-au apropiat la un singur punct de lider şi vor titlul de campioni. Gazul e ultima, pe 6, fiind singura care nu a câştigat vreun meci de play-off. Au pierdut mulţi jucători la 1 iulie şi n-au nicio speranţă. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,68.

Ultima şansă pentru FCSB

Biletul de play-off, etapa 6. FCSB – FC Botoşani, sâmbătă, 20:00, este partida dintre două echipe aflate la egalitate de puncte. Problema FCSB-ului e că a căzut pe 4, după înfrângerea cu Astra, iar un nou pas greşit o poate duce pe 5, departe de locurile de cupe europene. Botoşani a trecut în runda trecută de Gaz Metan şi a bifat primul succes. În acest an, cele două s-au întâlnit de 3 ori, raportul victoriilor fiind egal. În sezonul regular, fiecare a câştigat în deplasare cu 2-0, iar în play-off a fost 2-2. Acum, favoriţi sunt bucureştenii. „1 solist“ are cota 2,02”.

CFR are cea mai organizată echipă

Biletul de play-off, etapa 6. Astra – CFR Cluj, duminică, 20:00, încheie etapa 6 de play-off. Oaspeţii, conduşi de Dan Petrescu, sunt favoriţi şi în acest meci, şi la câştigarea campionatului. Deşi au pierdut contra Craiovei, clujenii au cea mai experimentată şi organizată formaţie. Astra se bazează pe talentul individual al unor jucători precum Budescu, Alibec sau Răduţ. „2 solist“ are cota 1,73.

Biletul de play-off, etapa 6

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate