Urmareste-ne

Archive

Biletul de play-out. Cota 8 în etapa 8

Biletul de play-out, etapa 8. Cu doar 7 etape rămase de disputat, play-out-ul Ligii 1 se anunţă mai fierbinte ca niciodată. În afară de Viitorul, care pare deja salvată, toate celelalte pot intra oricând în hora retrogradării. Voluntari şi Clinceni au avut rezultate bune şi au urcat mult în clasament, iar Sepsi culege roadele unui sezon regular reuşit.

Poli Iaşi are nevoie disperată de puncte

Biletul de play-out, etapa 8. Poli Iaşi – Sepsi, duminică, 13:00. Poli Iaşi e pe 12, loc de baraj, la un singur punct peste ultima poziţie. În precedentele două etape a arătat mai bine. A câştigat la Chindia şi a pierdut la limită, 2-3, cu Hermannstadt, după ce a condus cu 2-1. Sepsi nu e în formă prea bună, reuşind doar o victorie contra unui Dinamo care nu se mai regăseşte, acesta fiind singur joc în care n-a pierdut nicio repriză. „Poli Iaşi câştigă cel puţin o repriză” are cota 1,83.

Dinamo a arătat bine cu Viitorul, în etapa precedentă

Biletul de play-out, etapa 8. Academica – Dinamo, duminică, 17:00. Academica pare scăpată, cu 4 succese consecutive ajungând pe 9, la 8 puncte de locul de baraj. Dinamo e ultima, cu înfrângeri pe linie în play-out, dar împotriva Viitorului a arătat un joc mult mai bun decât de obicei. Dacă vrea să rămână în Liga 1, are nevoie să adune puncte rapid. „Dinamo câştigă cel puţin o repriză” are cota 1,65.

Hermannstadt se mulţumeşte cu un punct

Biletul de play-out, etapa 8. Chindia – Hermannstadt, luni, 17:00. Ambele şi-au schimbat antrenorul după realuarea competiţiilor. Chindia e penultima, cu 17 puncte, şi a pierdut ultimele 3 etape. Sibieni au arătat bine în ultimul meci, revenind de la 1-2 şi câştigând cu Poli Iaşi. Acum, sunt primii deasupra barajului, iar un punct în acest meci i-ar menţine pe acelaşi loc. „X2” are cota 1,52.

„Derby” şi spectacol

Biletul de play-out, etapa 8. Voluntari – Viitorul, luni, 20:00. Judecând după poziţiile în clasament şi forma arătată, acesta e derby-ul play-out-ului. Sunt două echipe care joacă fotbal frumos şi se află la distanţă de zona roşie. Voluntari are 5 din 5 victorii de la revenire. Se anunţă spectacol cu goluri multe. „Ambele marchează” are cota 1,77.

Biletul de play-out, etapa 8

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii