Urmareste-ne

Archive

Biletul de play-out din România. Prima etapă de play-out un câştig de 333 de lei

Biletul de play-out din România. În sfârşit se reia fotbalul din Liga România. V-am pregătit un bilet special pe cele trei meciuri etapa a treia de play-out (Dinamo – Chindia nu se joacă din cauza primului caz de Covid-19 din fotbalul românesc), care se desfăşoară sâmbătă şi duminică. Cota totală este 3,33.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cu Mihai Teja, Voluntari a început să producă puncte

Biletul de play-out din România. Primul meci este cel dintre FC Voluntari şi Academica, sâmbătă, de la 14:30. Cele două sunt pe locuri care pot duce în Liga 2. Voluntari e ultima, dar echipa a arătat bine şi în mandatul lui Bergodi, când lipseau rezultatele, şi în cel al lui Mihai Teja, când jocul bun a început să dea roade. În primele două etape au reuşit două egaluri. Academica lui Poenaru a câştigat la Dinamo, iar apoi a pierdut greu în faţa Viitorului, cu 2-3. Cele două sunt formaţiile care au învins FCSB-ul în meciurile de pregătire. Credem că gazdele au un uşor avantaj, aşa că alegem „PSF 1”, la cotă 1,68.

Goluri nu au lipsit în „directe”

Biletul de play-out din România. Sepsi şi Hermannstadt se înfruntă sâmbătă, de la 17:00. Meciurile celor două au oferit mereu goluri, ultimele trei dispute având cel puţin 3 reuşite. În clasament, sunt vecine, pe 8 şi 9, dar la distanţă de Viitorul, care e pe 7. „Peste 1,5 goluri” are cota 1,50.

Meciul Dinamo – Chindia a fost amânat… şi nu vă putem oferi niciun pronostic.

Viitorul, cea mai bună dintre ultimele 8

Biletul de play-out din România. Duminică, de la 17:00, Viitorul primeşte vizita lui Poli Iaşi. În mod normal, trupa lui Hagi este cea mai bună din play-out, dar avansul de 5 puncte poate fi înşelător. Poli Iaşi are un antrenor iscusit, Mircea Rednic fiind unul dintre cei mai buni din Liga 1. Viitorul a câştigat ambele dueluri din sezonul regular şi are şanse să repete performanţa. Am ales un pronostic „safe”: „gazdele câştigă cel puţin o repriză”, la cotă 1,32..

+ posts

Promotii