Urmareste-ne

Archive

Biletul de play-out, etapa 11. Liga 1 aduce un profit de 560 de lei

Biletul de play-out, etapa 11. Situaţia în play-out este complicată, mai ales din cauza lui Dinamo, care este plasată în carantină de DSP. Astfel, „câinii” nu pot fi programaţi să joace în Liga 1, momentan. Să vedem celelalte 3 partide.

Rednic, all-in pentru 3 puncte

Biletul de play-out, etapa 11. Academica – Poli Iaşi, sâmbătă, de la 15:30. Gazdele, locul secund în play-out, au 6 puncte peste locul de baraj, ocupat chiar de adversara din acest meci, şi par scăpate de grijile retrogradării, când mai sunt doar 4 etape. De partea cealaltă, Poli Iaşi, chiar dacă n-a mai pierdut de 3 runde, are mari emoţii. Rednic şi ai lui au mare nevoie de puncte şi vor căuta victoria. „2 solist” are cota 2,80!

Chindia trebuie să marcheze pentru a spera

Biletul de play-out, etapa 11. Viitorul – Chindia, sâmbătă, de la 18:00. Trupa lui Hagi e prima în play-out şi, cel mai probabil, aşa va termina sezonul, pentru că are un avantaj de 10 puncte în faţa următoarei clasate. Chindia e ultima, dar are două restanţe cu Dinamo. Singura şansă a târgoviştenilor e locul de baraj, ocupat acum de Iaşi. Chindia, dacă o învinge pe Dinamo în cele două meciuri, poate ajunge la 23 de puncte, exact ca moldovenii. Contra Viitorului, în acest meci, va fi greu. Orice punct e binevenit, dar trebuie să marcheze, lucru care nu s-a mai întâmplat de 5 etape. „Chindia înscrie” are cota 1,75.

Voluntari poate profita de oboseala lui Sepsi

Biletul de play-out, etapa 11. Voluntari – Sepsi, duminică, de la 16:00. Cele două sunt la egalitate de puncte, cu câte 28, la 5 peste locul de baraj. Ar trebui să se salveze. Sepsi va fi obosită, pentru că a jucat finala Cupei, 0-1 cu FCSB. Astfel, Voluntari porneşte cu prima şansă. „1X” are cota 1,35.

Biletul de play-out, etapa 11

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii